ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ

Ήττα, αλλά πρωτιά για τον ΝΟ Βουλιαγμένης, 9-7 από Βόλγογκραντ

  27.02.2013 18:28       747

Γνώρισε την ήττα με 9-7 από τη Σπαρτάκ Βόλγογκραντ ο ΝΟ Βουλιαγμένης στο σημερινό τελευταίο παιχνίδι του στον Α' όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών στη Ρωσία, αλλά πήρε τελικά την 1η θέση στο συγκεκριμένο γκρουπ (η πρόκριση είχε εξασφαλιστεί από καιρό). Κι αυτό διότι ευνοήθηκε στην τριπλή ισοβαθμία με τη ρωσική ομάδα (που προκρίθηκε ως 2η) και την ουγγρική Έκγερ (ως 3η) η οποία νίκησε σε άλλο ματς τη Λίγκαμους στην Τιφλίδα με 12-4.

Ο ΝΟΒ αναμένει, πλέον, την αντίπαλό του στην φάση των "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, που θα αναδειχθεί από την κλήρωση της Πέμπτης (28/2) και θα είναι μία εκ των 4ων της βαθμολογίας των άλλων ομίλων, δηλαδή οι γαλλικές Μαρσέιγ και Μονπελιέ και η ρουμανική Οραντέα.

Η ελληνική ομάδα πάλεψε για τη νίκη και στον σημερινό της αγώνα, αλλά δεν καιγόταν και τόσο, καθώς χρειαζόταν να χάσει με πάνω από πέντε γκολ διαφορά για να απωλέσει την πρωτιά. Έτσι κατάφερε να κρατήσει τον έλεγχο και να μην κινδυνέψει όσον αφορά τον ουσιαστικό της στόχο.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-1, 2-2, 4-3, 2-1.

ΣΠΑΡΤΑΚ ΒΟΛΓΟΓΚΡΑΝΤ (Βλαντιμίρ Καραμπούτοφ): Στράταν 3, Λισούνοφ 1, Πανφίλι 1, Ρεκετσίνσκι 1, Γιούρτσικ 1, Κχαλτούριν 1, Μπαλάσοφ 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Κομάντινα 3, Τίγκας 2, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 1.

Διαιτητές: Σταμπάλια (Κροατία), Σεβέρο (Ιταλία)

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής