ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ήττα από Σαμπαντέλ (10-9) ο Ολυμπιακός, δυσκολεύει η πρόκριση

  05.02.2014 20:28       703

Την ήττα γνώρισε ο Ολυμπιακός στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά από την ισπανική Σαμπαντέλ με 10-9 στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό της Ευρωλίγκας Γυναικών στην υδατοσφαίριση. Έτσι τα πράγμα γίνονται πολύ δύσκολα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ καθώς ο επαναληπτικός είναι στην Ισπανία.

Οι ερυθρόλευκες πάλεψαν για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά πλέον οι πιθανότητες μειώθηκαν αισθητά από τη στιγμή που θα πρέπει να κατακτήσουν το διπλό στην Καταλονία.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 8-6, αλλά έκτοτε υπέστη μπλακ άουτ, δέχθηκε τέσσερα γκολ χωρίς ν' απαντήσει και το μόνο που πέτυχε ήταν να μειώσει στο φινάλε με την Αβραμίδου.

Σε περίπτωση αποκλεισμού η ελληνική ομάδα θα παίξει στο φάιναλ φορ του Len Trophy.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ 9 -10

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-3, 1-2, 4-3, 1-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τεντζαλίδου 1, Πλευρίτου Ελ., Σόρα, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 1, Καλογεράκου, Πλευρίτου Μ. 1, Πλευρίτου Β., Μπούικα 3, Βασιλακοπούλου Μ., Μπρον Νοξ 1, Σταματοπούλου.

ΣΑΜΠΑΤΕΛ (Γκίου Βιδάλ): Έστερ, Ορτίθ Ρέγες 1, Γιακέτ Εσπάρ 1, Μόρα Πέρεθ, Σουκς 2,  Παρέχα 1, Κορδομπές, Γκαρσία Γκοντόυ 1, Πένια Καρράσκο, Σέιντμαν 4, Ντομενέκ Μοράλες, Φόρκα Αρίθα, Τερράδο Μεχίας.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής