ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ/ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Ήττα-αποκλεισμός για τις Γυναίκες, 10-4 από την Ιταλία

  20.01.2016 14:16       710

Δεν τα κατάφερε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Γυναικών σήμερα στο Βελιγράδι και ηττήθηκε από την Ιταλία με 10-4 για τον χιαστί προκριματικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μένοντας εκτός συνέχειας. Oι διεθνείς μας δεν μπόρεσαν να περιορίσουν τις Ιταλίδες και ηττήθηκαν με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να προκριθούν στα ημιτελικά.

Η Ιταλία άνοιξε πρώτη το σκορ με την Γκαριμπότι ενώ η Εθνική μας ομάδα σε γενικές γραμμές ήταν καλή αμυντικά. Το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα τέρματα και με τις δύο ομάδες να παίζουν καλή άμυνα, ενώ με την έναρξη του δεύτερου οκταλέπτου η Κεϊρόλο πέτυχε το 2-0 στον παίκτη παραπάνω.

Οι Ιταλίδες είχαν σε εξαιρετική μέρα την τερματοφύλακα, Γκορλέρο, και τελικά η δεύτερη περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 4-0 υπέρ της Ιταλίας και με την Εθνική μας να μην μπορεί να σκοράρει στις επιθέσεις στον παίκτη παραπάνω. Στο τρίτο οκτάλεπτο οι διεθνείς του Σάκη Κεχαγιά μείωσαν με πέναλτι της Ρουμπέση, ωστόσο οι Ιταλίδες κατάφεραν να διατηρήσουν την διαφορά τερμάτων στα δύο γκολ. Η τελευταία περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 4-2 υπέρ της Ιταλίας και την Εθνική μας να έχει ποσοστό επιτυχίας στα σουτ μόλις 4/30.

Τρία (3) από τα τέσσερα τέρματα της ελληνικής ομάδας πέτυχε η Ρουμπέση και από τρία (3) για την Ιταλία οι Ντι Μάριο και Ράντιτσι.

Επόμενος στόχος πλέον για τις διεθνείς μας η είσοδος στην 6άδα. Αύριο αγωνίζονται στις 13.00 (ώρα Ελλάδος) με την ηττημένη του ζευγαριού Ουγγαρίας-Γαλλίας.

ΕΛΛΑΔΑ-ΙΤΑΛΙΑ 4-10

Οκτάλεπτα: 0-1, 0-3, 2-2, 2-4

ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ
Κούβδου Γκορλέρο
Τσουκαλά Ταμπάνι
Χυδηριώτη Γκαριμπότι  2
Διαμαντοπούλου Β. Κεϊρόλο  1
Πλευρίτου Μ. Ράντιτσι  3
Αβραμίδου Αϊέλλο
Ασημάκη Ντι Μάριο  3
Ρουμπέση  3 Μπιανκόνι  1
Κώτσια Έμολο
Μανωλιουδάκη  1 Πομέρι
Πλευρίτου Ε. Κότι
Ξενάκη Φρασινέτι
Διαμαντοπούλου Χ. Τεάνι
Προπονητής: Σάκης Κεχαγιάς Προπονητής: Φάμπιο Κόντι

Διαιτητές: Ντάλι (Μάλτα), Μπουτς (Ισπανία)

Αναλυτικά το ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ εδώ:

http://www.microplustiming.com/wpbelgrade2016/indexWPBelgrade_web.php

(πατώντας πάνω στο αποτέλεσμα (result) GRE-ITA)

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ