ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Ήττα για την Εθνική, 9-5 από το Μαυροβούνιο

  07.07.2013 15:08       932

ΦΩΤΟ Αρχείου

Την ήττα με 9-5 από το Μαυροβούνιο γνώρισε πριν από λίγο η Εθνική μας ομάδα Εφήβων για την προτελευταία αγωνιστική του Μεσογειακού Κυπέλλου υδατοσφαίρισης στην Όστια της Ιταλίας.


Οι Μαυροβούνιοι είχαν καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού την υπεροχή, με τους Έλληνες διεθνείς μας να μην μπορούν να πλησιάσουν στο σκορ. 

Καλύτερος παίκτης για την ομάδα του Περικλή Δαμάσκου ήταν ο Μασμανίδης, ο οποίος πέτυχε τα 4 από τα 5 τέρματα, ενώ για τους Μαυροβούνιους ο Κριβοκάπιτς σημείωσε 3 γκολ.

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 5-9

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-2, 1-2, 1-2, 2-4

ΕΛΛΑΔΑ (Περικλής Δαμάσκος): Γρηγοριάδης, Τζώρτζης, Σαρτζετάκης, Αθανασίου 1, Αργυρόπουλος, Θεοδόσης, Καλογεράκος, Μαυρωτάς, Μασμανίδης 4, Λιαπάκης, Χελιουδάκης, Γκαράνης, Σαρρής

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Μίρκο Βίτσεσιτς): Κονατάρ Μιλ., Κονατάρ Μαρ. 1, Ντούρντιτς 1, Σέτκοβιτς, Πόπαντιτς 1, Πιέσιβατς 1, Ουκρόπινα, Κριβοκάπιτς 3, Κριέστορατς 1, Μίτροβιτς, Μάσιτς, Ράντονιτς 1, Κολέσκο

Στα άλλα παιχνίδια της προτελευταίας αγωνιστικής, η Γεωργία επικράτησε με 15-11 της Μάλτας, ενώ οι διοργανωτές Ιταλοί συνέτριψαν την Κύπρο με 29-2.


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ιταλία 15

Σερβία 12

Μαυροβούνιο 12

ΕΛΛΑΔΑ 6

Γεωργία 6

Μάλτα 3

Κύπρος 0

Το απόγευμα θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική του τουρνουά, όπου η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Γεωργία.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος