ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΛΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ

Ήττα για τις γυναίκες στην πρεμιέρα, 11-9 από την Ολλανδία

  12.07.2013 22:59       705

ΦΩΤΟ Αρχείου

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Εθνική μας ομάδα πόλο γυναικών στο διεθνές τουρνουά της Ολλανδίας, καθώς έχασε με 11-9 από τη διοργανώτρια Ολλανδία.

Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση ήταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο, όμως κάποια εύκολα λάθη στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο στοίχησαν, με τις Ολλανδές να τα εκμεταλλεύονται και να φτάνουν στη νίκη.

Καλύτερες παίκτριες της Εθνικής μας ήταν οι Αβραμίδου και Τσουκαλά, οι οποίες πέτυχαν από τρία τέρματα, ενώ για τη διοργανώτρια χώρα ξεχώρισε η Κλάασεν που πέτυχε 3 γκολ.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 11-9

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-4, 2-2, 3-1, 3-2

ΟΛΛΑΝΔΙΑ:

Κλάασεν 3 ,Φαν Μπέλκουμ 2, Φαν ντερ Σλοτ 2, Στόμπχορστ 1, Νάιχουις 1, Γκένε 1, , Σέβενιχ 1

ΕΛΛΑΔΑ:  Αβραμίδου 3, Τσουκαλά 3, Ρουμπέση 1, Ψούνη 1, Πλευρίτου Ελ. 1

Αύριο, η Εθνική μας αντιμετωπίζει στις 20:00 ώρα Ελλάδος τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Γιώργος Μορφέσης: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Αμέσως μετά τον αγώνα με την Ολλανδία, ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης, έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

«Είχαμε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι. Για δύο οκτάλεπτα ήμασταν συγκεντρωμένοι, με καλό ποσοστό στην παραπάνω και καλές αντιδράσεις στη λιγότερη. Στο τρίτο και τέταρτο οκτάλεπτο έγιναν αρκετά εύκολα προσωπικά λάθη που στοιχίζουν σε αυτό το επίπεδο. Νομίζω πως έχουμε περιθώρια βελτίωσης, παρά τις λίγες εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν στην ομάδα» ήταν τα λόγια του προπονητή της Εθνικής μας.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος