ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ

Ήττα - καρμπόν με αυτή του Ντουμπρόβνικ ο Ολυμπιακός, 9-7 από Προ Ρέκο στη Γένοβα

  04.12.2013 22:24       695

Όπως ακριβώς και στο Ντουμπρόβνικ πριν από 15 βράδια, όταν έχασε μεγάλη ευκαιρία και τελικά ηττήθηκε από τη Γιουγκ, έτσι και στη Γένοβα απόψε απέναντι στην επτάκις πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο, ο Ολυμπιακός διεκδίκησε για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τη νίκη, αλλά στο τέλος δεν απέφυγε την ήττα με 9-7, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α' ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ στην υδατοσφαίριση ανδρών.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν εκπληκτικό ξεκίνημα. Με πολύ καλή άμυνα στο πρώτο οκτάλεπτο και στα μισά του δεύτερου κράτησαν μακριά από το γκολ τους αντιπάλους και, με καλές επιλογές στην επίθεση, αιφνιδίασαν την αντίπαλό τους καθώς προηγήθηκαν 3-0. Οι γηπεδούχοι, όμως, ξύπνησαν γρήγορα και ισοφάρισαν σε 3-3, αλλά με γκολ του Κολόμβου (π.π.) ο Ολυμπιακός βρέθηκε να προηγείται 4-3 στο ημίχρονο και 6-5 στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου. Στη συνέχεια, όμως, έπαθε μπλακ άουτ και η ιταλική ομάδα προηγήθηκε και με 9-6. Ο Μάλιαρακ μείωσε στο τελικό 9-7.

ΠΡΟ ΡΕΚΟ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-7

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 0-2, 3-2, 4-2, 2-1.

ΠΡΟ ΡΕΚΟ (Τεμπεστίνι): Τεμπέστι, Λαπένα 2, Μαντάρας, Φιλιόλι 1, Τζιορτζέτι 2, Τζιάκοπο, Μάρο Γιόκοβιτς, Φιγκάρι, Μλ. Γιάνοβιτς 1, Ιβοβιτς 2, Τζίτο 1, Παστορίνο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θ. Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας, Καπότσης, Φουντούλης Ι. 3, Βλαχόπουλος 1, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 2, Σχίζας, Γαλανίδης.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής