ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΓΟΥΟΡΛΝΤ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ

Ήττα με 11-9 της Εθνικής από το Μαυροβούνιο

  03.11.2012 21:20       1215

Την ήττα (9-11) από το Μαυροβούνιο, γνώρισε απόψε (3/11) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών στη Μπούντβα, για την 2η αγωνιστική του Α' Ομίλου της Ευρώπης στηην προκριματική φάση του Γουόρλντ Λιγκ.

Η Εθνική μας ομάδα πάντως, στάθηκε στο «ύψος» των περιστάσεων, αντιμετωπίζοντας έναν σπουδαίο αντίπαλο και μάλιστα σε εκτός έδρας αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι η Εθνική μας ομάδα δέχθηκε το τελευταίο γκολ στα 15’’ πριν τη λήξη του αγώνα, γεγονός που αποδεικνύει ότι διεκδικήσαμε την ισοπαλία μέχρι τέλους και μαζί με αυτή να φτάσουμε στη διαδικασία των πέναλτι.

Δεν έλλειψαν τα παράπονα για τους διαιτητές, από πλευράς της ελληνικής αποστολής, ενώ στην εξέδρα η ατμόσφαιρα που επικρατούσε ήταν εχθρική, με τους φίλαθλους να προσπαθούν να εκνευρίσουν τους διεθνείς μας, φωνάζοντας ρυθμικά τη λέξη «Μακεδονία»...

Τα οκτάλεπτα του αγώνα: 2-4, 4-1, 3-3, 2-1

Τα γκολ για την Εθνική: Δελακάς 3, Φουντούλης Ι. 2, Μιράλης 1, Μουρίκης Κ. 1, Κολόμβος 1, Γούνας 1

Τα γκολ για το Μαυροβούνιο: Ίβοβιτς 3, Μπργκούλιαν 2, Μπργκούλιαν Ντ. 2, Πάσκοβιτς 1, Πόποβιτς 1, Ντράσκοβιτς 1, Κουκόβατς 1

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο υπηρεσιακός προπονητής της Εθνικής, Κώστας Βαμβακάρης, δήλωσε: «Η ομάδα στάθηκε πολύ καλά, με μεγάλο πάθος και μυαλό. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει μέλλον και με σωστή δουλειά και υπομονή μπορεί να πάει πολύ καλά. Από την πλευρά μου, θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία και ειδικά τον Πρόεδρο κ. Διαθεσόπουλο για την ευκαιρία που μου έδωσε να συνεργαστώ με σπουδαίους αθλητές. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και τους αθλητές για την άριστη συνεργασία που είχαμε».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος