ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ/ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Ήττα με ανατροπή στο φινάλε για τις Γυναίκες, 11-10 από την Ολλανδία

  18.01.2016 18:08       655

Καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια παρουσίασε στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης η Εθνική μας ομάδα Γυναικών, ωστόσο ηττήθηκε από την πρωτοπόρο του Α’ Ομίλου, Ολλανδία, με 11-10.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι και προηγήθηκε νωρίς με 3-0, από δύο όμορφα γκολ της Αβραμίδου και ένα της Ασημάκη, ενώ και αμυντικά ήταν εξαιρετική. Το πρώτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε με σκορ 3-1, ενώ στην δεύτερη περίοδο οι Ολλανδέζες ανέβασαν ρυθμό χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να μειώσουν την διαφορά από τα δύο τέρματα.

Η τρίτη περίοδος είχε εντυπωσιακό ρυθμό και ολοκληρώθηκε με σκορ 4-3 υπέρ των διεθνών μας, ενώ το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν καταστροφικό για την ελληνική ομάδα και έκρινε το παιχνίδι, καθώς η Ολλανδία πέτυχε τέσσερα τέρματα δίχως να δεχτεί κανένα και έκανε μεγάλη ανατροπή.

Τρία (3) τέρματα για την ομάδα του Σάκη Κεχαγιά πέτυχε η Αβραμίδου και από δύο (2) οι Ρουμπέση, Μανωλιουδάκη και Ελευθερία Πλευρίτου, ενώ για τις Ολλανδέζες η Φαν ντερ Σλοτ ήταν πρώτη σκόρερ με τρία (3) γκολ.

Τώρα η Εθνική μας ομάδα στρέφει την προσοχή της στο πολύ κρίσιμο χιαστί παιχνίδι της φάσης των «8», όπου θα αντιμετωπίσει μία εκ των Ιταλίας ή Ισπανίας με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά, την Τετάρτη 20/1 (13.00).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ  11-10

Οκτάλεπτα: 1-3, 3-3, 3-4, 4-0

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Άαρτς Κούβδου
Σμιτ  1 Τσουκαλά
Γκένε Ντ. Χυδηριώτη
Φαν ντερ Σλοτ 3 Διαμαντοπούλου Β.
Γκένε Α.  1 Πλευρίτου Μ.
Στόμπχορστ  1 Αβραμίδου  3
Νάιχουις Ασημάκη  1
Σέβενικ 1 Ρουμπέση  2
Μέγκενς  2 Κώτσια
Φαν Τόορν Μανωλιουδάκη  2
Κλάασεν  2 Πλευρίτου Ε.  2
Φαν ντερ Μόλεν Ξενάκη
Βίλεμζ Διαμαντοπούλου Χ.
Προπονητής: Άρνο Χαβένγκα Προπονητής: Σάκης Κεχαγιάς

Διαιτητές: Ιβανόφσκι (Μαυροβούνιο), Κόριζνα (Πολωνία)

Αναλυτικά το ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ εδώ:

http://www.microplustiming.com/wpbelgrade2016/indexWPBelgrade_web.php

(πατώντας πάνω στο αποτέλεσμα (result) NED-GRE)

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ