ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Ήττα με πλασματικό σκορ (18-9) για τον Πανιώνιο

  04.12.2020 18:11       490


Ο Πανιώνιος κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια στην Βαρκελώνη απέναντι στην Ουγγρική Βαζούτας αλλά ηττήθηκε με 18-9 στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού κυπέλλου που πραγματοποιείται στην καταλανική πρωτεύουσα, με την συμμετοχή επίσης της Μπαρτσελόνα και της γαλλικής Τουρκουάν.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν μαρτυρά την εικόνα του αγώνα.

Οι πολίστες του Κώστα Δήμου αντέδρασαν από την αρχή της συνάντησης και παρέμειναν στην διεκδίκηση της νίκης έως το τέλος της τρίτης περιόδου (9-7), παρά το γεγονός ότι δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό αφού το ελληνικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε διακοπή λόγω της πανδημίας, σε αντίθεση με την Ουγγαρία όπου οι αγώνες διεξάγονται κανονικά.

Στην τελευταία περίοδο (5 λεπτά πριν το τέλος) και ενώ το σκορ ήταν 12-7 αποβλήθηκε από το παιχνίδι ο Σπούνερ και οι Νεοσμυνιώτες απώλεσαν κάθε δυνατότητα αντίδρασης στα υπόλοιπα λεπτά του παιχνιδιού.

Τα οκτάλεπτα του αγώνα ήταν: 4-3, 3-3, 2-1, 9-2.

Η ελληνική ομάδα αγωνίστηκε με τους Σαλτερή, Μπουζαλά, Σπυρόπουλο, Σπούνερ 1, Μπραΐμη 1, Γαβαλά 1, Καλαϊτζή 1, Νταλάπα, Αλεξίου, Δήμου 1, Μπαρακάτ 3, Καπετανάκη 1 και Λιμαράκη.

Τα γκολ των Μαγυάρων πετυχαν οι Νάγκι 6, Γκιάρφας 4, Άγκι 2, Κόβατς 2, Μέσαρος 2, Σουγκάρ 1, Παζτορ 1.

Στον άλλο αγώνα της ημέρας η Μπαρτσελόνα και η Τουρκουάν αναδείχθηκαν ισόπαλες με 12-12

Το πρόγραμμα του Πανιώνιου το Σαββατοκύριακο είναι:

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου:
Πανιώνιος - Τουρκουάν 19.00

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου:
Μπαρτσελόνα - Πανιώνιος 12.00

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ