ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ

Ήττα ο ΝΟ Βουλιαγμένης, 10-3 από Πριμόριε Ριέκα

  11.10.2013 21:59       644

Την ήττα με 10-3 από την οικοδέσποινα Πριμόριε Ριέκα γνώρισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης στον πρώτο αγώνα του στον Ε’ όμιλο της Β' φάσης των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών στη Ριέκα της Κροατίας.

Η ομάδα του Άσιτς εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη της Βουλιαγμένης και την επιθετική δυστοκία της (και στον παίκτη παραπάνω που ήταν πολύ νευρική) και προηγήθηκε με 5-1 στο ημίχρονο. Αλλά και στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης η Ριέκα επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της και έφτασε στο τελικό 10-3 υπέρ της.

Επόμενος αντίπαλος της ελληνικής ομάδας είναι αύριο Σάββατο (12/10) το Ανόβερο στις 22:00 (ώρα Ελλάδας), σε ένα παιχνίδι που η νίκη για τους παίκτες του Τεό Λοράντου είναι μονόδρομος για να παραμείνουν ακέραιες οι ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΠΡΙΜΟΡΙΕ ΡΙΕΚΑ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-3

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 3-0, 4-1, 1-1.

ΠΡΙΜΟΡΙΕ ΡΙΕΚΑ (Ιβάν Άσιτς): Κράπιτς 2, Βάργκα Ντ. 2, Ομπράντοβιτς 2, Γκαρσία 2, Σούκνο 1, Μούσλιμ 1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Χρ. Αφρουδάκης 2, Μιράλης 1.

ΛΟΡΑΝΤΟΣ: ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

Ο προπονητής του ΝΟΒ Τεό Λοράντος μας δήλωσε μετά το ματς: «Είχαμε τις ευκαιρίες να μείνουμε κοντά στο σκορ, αλλά ήμασταν νευρικοί και διστακτικοί. Μάλλον φοβηθήκαμε περισσότερο απ’ όσο έπρεπε το όνομα της Πριμόριε Ριέκα, που είναι πάντως το μεγάλο φαβορί ακόμα και για την κατάκτηση του τροπαίου. Πάμε να πάρουμε τους άλλους δυο αγώνες για να προκριθούμε».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής