ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΟΖΕΝΤΣΑ

Ήττα στην πρεμιέρα για την Εθνική Ανδρών

  27.06.2012 19:07       1191

Δύσκολη ήταν η πρεμιέρα της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης, στο τουρνουά της Κοζέντσα, πριν την τελική ευθεία για το Λονδίνο, απέναντι στο Μαυροβούνιο. Οι διεθνείς μας, δεν κατάφεραν να περιορίσουν τα ατού των Μαυροβουνίων, και έτσι η Εθνική μας ηττήθηκε με σκορ 6-4, πριν από λίγο.

Οι παίκτες του Ντράγκαν Άντριτς, δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν στον παίκτη παραπάνω, αν και ήταν πολύ καλοί αμυντικά στον παίκτη λιγότερο, και έτσι δεν μπόρεσαν να πάρουν κεφάλι απέναντι στους τυπικά φιλοξενούμενους. Επιπροσθέτως, στο τέταρτο 8λεπτο η ομάδα μας δεν σκόραρε νωρίς, ενώ δέχτηκε δύο τέρματα. Το γκολ του Δελακά τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, δεν άλλαξε το ρου του παιχνιδιού, όπως δεν το έκαναν και τα αλεπάλληλα time outs που πήραν και οι δύο προπονητές.

8λεπτα: 1-1, 1-2, 1-1, 1-2

Για την Εθνική μας σκόραραν οι: Δελακάς 2, Γ. Αφρουδάκης 1, Γούνας 1

Π.π 2/4

Για το Μαυροβούνιο οι: Πάσκοβιτς 1, Ζλόκοβιτς 1, Γκοΐκοβιτς 2, Ντράσκοβιτς 1

Π.π 1/3

Κώστας Βαμβακάρης (βοηθός Ντράγκαν Άντριτς): «Τα πήγαμε καλά στην άμυνα, αφού είχαμε πολύ καλές αλληλοκαλύψεις και πολύ καλή συνεργασία. Στην επίθεση, η ομάδα δεν ήταν τόσο κινητική όσο θα έπρεπε, και κάναμε λάθη, που ήταν απόρροια του πολύ καλού pressing των Μαυροβουνίων, αλλά και την ανέχεια των διαιτητών στο πολύ σκληρό παιχνίδι τους. Πάντως δείξαμε ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και πιστεύω πως θα είμαστε 100% έτοιμοι την περίοδο των Αγώνων στο Λονδίνο».

Το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής είναι αύριο, κόντρα στην Αυστραλία στις 16:20 ώρα Ιταλίας.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος