ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ

Ήττα στην πρεμιέρα της προημιτελικής φάσης ο Ολυμπιακός, 11-9 από Φερεντσβάρος στη Βουδαπέστη

  09.03.2024 22:47       1020

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στους Ομίλους της προημιτελικής φάσης του Champions League Ανδρών ο Ολυμπιακός, που δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στη Βουδαπέστη κόντρα στη Φερεντσβάρος, από την οποία ηττήθηκε με 11-9, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Β΄Ομίλου.

Οι ερυθρόλευκοι του Χρβόγε Κόλιανιν πλήρωσαν τα λάθη τους κυρίως στο τρίτο οκτάλεπτο και το μισό τέταρτο, όταν το 5-4 έγινε 9-4 για την ουγγρική ομάδα, που είχε κορυφαίο τον Έλληνα διεθνή και πρώην ερυθρόλευκο Στέλιο Αργυρόπουλο - Κανακάκη, ο οποίος πέτυχε 4 γκολ.

Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, στο τελευταίο ενάμισι λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ με 11-7, αλλά με γκολ των Φουντούλη και Γενηδουνιά περιόρισε τη διαφορά μειώνοντας στο τελικό 11-9.

Αναλυτικά η διακύμανση ΕΔΩ.

Να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός είχε σημαντικές απουσίες από τη σύνθεσή του, λόγω τραυματισμών και συγκεκριμένα των Μπίγιατς, Νικολαΐδη, Γούβη.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 11-9

Οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 2-0, 4-5.

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (Μπάλαζ Νιέκι): Ζάκονι, Μάντιτς 3, Μόλναρ, Μερκούλοφ, Αργυρόπουλος 4, Ντι Σόμα 1, Φέκετε, Βιγκβάρι 1, Νέμετ, Νάγκι 1, Γιάνσικ 1, Νταμόντε, Βόγκελ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χρβόγιε Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 2, Χαλυβόπουλος, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου, Γκίλλας, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος.

Στον άλλον αγώνα του Β' Ομίλου, Μπαρτσελονέτα - Μπρέσια 12-8.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής