ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α' ΦΑΣΗ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ/ΟΥΤΡΕΧΤΗ

Ήττα στο τέλος για τον ΝΟ Βουλιαγμένης, 8-6 από την Ουτρέχτη

  03.12.2016 22:20       784

Ένα τετράλεπτο μπλακ άουτ ήταν αρκετό για να στερήσει την νίκη και κατ' επέκταση την πρώτη θέση του Β' Ομίλου της Α' Φάσης της Ευρωλιγκα από την γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟ Βουλιαγμένης. Η ομάδα της Αλεξίας Καμμένου ηττήθηκε με 8-6 από την οικοδέσποινα Ουτρέχτη, χάρη σε ένα σερί 4-0 των Ολλανδών στα μέσα της τελευταίας περιόδου κι ενώ το σκορ ήταν 6-4 υπέρ της ελληνικής ομάδας.

 

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης είχε τον έλεγχο σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα, αφού προηγήθηκε με 2-0 και 3-1, πριν δεχτεί την ισοφάριση (3-3), με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα ξαναπήρε προβάδισμα δύο γκολ (6-4), το οποίο όμως δεν μπόρεσε να διατηρήσει, αφού η ολλανδική ομάδα μέσα σε 3:34 (από το 6:23 – 2:49 της τελευταίας περιόδου) πέτυχε τέσσερα αναπάντητα γκολ, ενώ είχε και χαμένο πέναλτι χάρη σε επέμβαση της Μαρίνας Κοτσιώνη.

 

Από εκεί και πέρα η Ουτρέχτη έβγαλε τις άμυνες που χρειάστηκε έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος της, φτάνοντας σε μια νίκη που κατά πάσα πιθανότητα της δίνει την δεύτερη θέση πίσω από τη Σαν Αντρέου, αφήνοντας στην τρίτη την ελληνική ομάδα, η οποία ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της, αφού στην τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό. Υπενθυμίζεται πως από τον όμιλο (στον οποίο συμμετέχουν και ο ΝΟ Ρεθύμνου και η Μπάγερ Ίρντιγκεν) περνούν οι τρεις πρώτοι στην επόμενη φάση.

 

ΟΥΤΡΕΧΤΗ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 8-6

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-0, 1-2, 4-1

 

 

Ουτρέχτη: (Γκέριτ-Γιαν Σοτχανς):Μπούις, Φαν Ντερ Μόλεν 1, Γιάνσεν, Χένε Ντ. 1, Ντέπλα, Λόριτσεν, Σρέντερ, Φράουενφέλντερ, Σμιτς, Ντρέβες 2, Χένε Αμ. 4, Γκέσερικ, Άαρτς

 

ΝΟ Βουλιαγμένης (Αλεξία Καμμένου): Κοτσιώνη, Τσουκαλά 1, Χυδηριώτη 2, Ο' Ντόνελ, Πρωτοπαπά, Ξενάκη 1, Μαυρωτά, Πάτρα 1, Κούλχαας 1, Διαμαντοπούλου, Σελετοπούλου, Κοντογιάννη, Ζοφώλη

 

 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ