ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ/ ΝΙΣ

Ήττα της Εθνικής Ανδρών, 9-7 από το Μαυροβούνιο

  16.07.2015 14:29       739

Την ήττα με 9-7 από το Μαυροβούνιο γνώρισε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών στον δεύτερο αγώνα της στο 8εθνές τουρνουά προετοιμασίας του Νις, στη Σερβία, που έγινε σήμερα το μεσημέρι.

Η ελληνική ομάδα το πάλεψε γερά κόντρα στους Μαυροβούνιους κι ενώ είχε καλό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (6/8) και λειτούργησε σχετικά καλά στην άμυνα (3/6 π.π. οι Μαυροβούνιοι), δεν κατάφερε να βρει λύσεις επιθετικά με άλλους τρόπους, καθώς ήταν αναποτελεσματική κυρίως από την περιφέρεια.

Οι Μαυροβούνιοι προηγήθηκαν και με 4-1 στο ξεκίνημα, στη συνέχεια η Ελλάδα μείωσε σε 4-3, αλλά μέχρι το τέλος ακολουθούσε στο σκορ 5-4, 7-4, 8-5. Οι Έλληνες διεθνείς, πάντως, μείωσαν στο τελευταίο λεπτό σε 8-7, αλλά ο Μπργκούλιαν σφράγισε τη νίκη για το Μαυροβούνιο (9-7) 3 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 7-9

Οκτάλεπτα: 2-4, 1-1, 1-1, 3-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης, Δερβίσης 1, Γεννηδουνιάς, Φουντούλης Ι. 1, Ποντικέας 2, Αφρουδάκης Χρ., Δελακάς, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος 2, Φλέγκας.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Ράνκο Πέροβιτς): Ράντιτς, Ντρ. Μπργκούλιαν 1, Πάσκοβιτς 2, Τσούτσκοβιτς, Ντάρ, Μπργκούλιαν 1, Ράντοβιτς 1, Γιάνοβιτς, Ουκρόπινα 1, Ίβοβιτς 2, Μούρισιτς 1, Κλίκοβατς, Γιόκιτς, Σκεπάνοβιτς.

Διαιτητές: Στεφάνοβιτς (Σερβία), Πουτνίκοβιτς (Σερβία)

Το απόγευμα, στις 18.20 (ώρα Ελλάδας) η Εθνική μας αντιμετωπίζει στον τρίτο της αγώνα στη διοργάνωση (και τελευταίο στον Α' Όμιλο, που θα οριστικοποιήσει τη θέση της αυτήν και τον αντίπαλό της στους αυριανούς χιαστί) την Κίνα.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής