ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ, ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ

Ήττα του ΝΟ Βουλιαγμένης, 11-3 από Όρβοσι

  21.09.2019 23:18       496

Την ήττα με 11-3 από την ουγγρική Όρβοσι, που μειώνει στο ελάχιστο τις ελπίδες του για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών, στην υδατοσφαίριση, γνώρισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τη Γ’ Προκριματική φάση της κορυφαίας ευρωπαικής διασυλλογικής διοργάνωσης, στη Βουδαπέστη, το Σάββατο το βράδυ (21/9).

Η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν δεν μπόρεσε να κοντράρει την πανίσχυρη μαγυάρικη ομάδα, που απέκτησε πλέον τεράστιο πλεονέκτημα πρόκρισης εν όψει και της ρεβάνς στις 25/9 στον Λαιμό, που πιθανότατα θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα.

Οι Ούγγροι ήταν εκπληκτικοί στον παίκτη παραπάνω, με 5/5 στο πρώτο ημίχρονο οπότε και προηγήθηκαν με 7-1. Ο ΝΟΒ δεν μπόρεσε να βρει λύσεις επιθετικά ούτε στην τρίτη περίοδο, στην οποία κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Η Όρβοσι, όμως, στο τελευταίο οκτάλεπτο κατάφερε να ανοίξει κι άλλο τη διαφορά φτάνοντάς την στα εννέα γκολ (11-2) φτάνοντας το ποσοστό της στον π.π. στα 7/8. Ο ΝΟΒ μα 1/6 π.π. συνολικά, απλά μείωσε στο τελικό 11-3.

ΟΡΒΟΣΙ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 11-3

Οκτάλεπτα: 4-1, 3-0, 0-0, 4-2.

ΟΡΒΟΣΙ: Μίτροβιτς, Μπργκούλιαν, Μάνχερτζ 2, Ραντέλοβιτς 4, Ουκρόπινα, Πρλαΐνοβιτς, Σέμαν 3, Κόβατς, Έρντελι 1, Ούμποβιτς 1, Μπούντσου, Χαράι, Λεβάι.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγιε Κολιάνιν): Τζωρτζάτος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης, Ηλιόπουλος, Γούβης, Αφρουδάκης 2, Σταμέλος, Ποντικέας, Κουρούβανης Ν., Δήμου Π., Βούξεβιτς, Ανδρεάδης.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής