ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Άγγελος Βλαχόπουλος

«Είχαμε λίγο χρόνο προετοιμασίας»

  14.11.2013 15:01       693

Στα λάθη της άμυνας και στα γκολ που δέχτηκε στην αδράνεια που είχε η ομάδα κατα τη διάρκεια του δεύτερου οκταλέπτου, απέδωσε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, την ήττα της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών από την Ουγγαρία με 8-5, στο πλαίσιο του Γουόρλντ Λιγκ, ο Άγγελος Βλαχόπουλος.

«Ξέραμε απο πριν ότι παίζαμε με ένα από τα μεγαθήρια του παγκόσμιου πόλο. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά, κάναμε κάποια λάθη στην άμυνα και τους δώσαμε την ευκαιρία να ξεφύγουν, με αποτέλεσμα να βρεθούμε να κυνηγάμε το σκορ. Όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες και βρίσκεσαι πίσω, είναι δύσκολο να ανακάμψεις. Κρατάμε την καλή εμφάνιση που κάναμε και τα πολλά θετικά που εμφανίσαμε εντός της πισίνας».

Ο διεθνής περιφερειακός αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που συνάντησε η εθνική και στον κόσμο της Ουγγαρίας που λατρεύει το άθλημα. «Το Μίσκολιτς, είναι πολύ μικρή πόλη. Παρόλα αυτά ο κόσμος αγκάλιασε το άθλημα και φωνάζει παρόν σε καθε διοργάνωση. Έτσι στις κερκίδες βρέθηκε πολύς κόσμος δημιουργώντας  όμορφη ατμόσφαιρα».

Ο Έλληνας άσος σχολίασε και το απρόοπτο που συνέβη και είχε ως αποτέλεσμα μια τρίλεπτη διακοπή του παιχνιδιού. «Δε συνέβη κατι πολύ σημαντικό, απλώς είδαμε ξαφνικά καπνό μέσα απο τα παράθυρα και νομίσαμε οτι επρόκειτο για φωτιά, καθώς χτύπησε και ο συναγερμός. Τελικά ήταν κάποιος που...έψηνε λίγο πιο πέρα και από εκεί προήλθε ο καπνός. Τα πράγματα εδώ θα ήταν πολύ διαφορετικά, θα προκαλούνταν πανικός. Αντίθετα, οι άνθρωποι εκεί, ψύχραιμα μας ενημέρωσαν ότι δε συνέβη απολύτως τίποτα και συνεχίστηκε το παιχνίδι κανονικά». Ο διεθνής πολίστας κατέληξε: «Αν είχαμε λίγο χρόνο παραπάνω να προετοιμαστούμε θα μπορούσαμε να έχουμε ίσως και άλλο σκορ. Αυτές οι ομάδες στην έδρα τους και μπροστά στον κόσμο τους δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι, έχοντας στόχο τη νίκη. Θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ στις 10 Δεκέμβρη. Έχουμε πολύ καλή ομάδα». 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος