ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / 18ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΓΚΟΥΑΝΚΖΟΥ

Κ. Γκολομέεβ: «Να συγκεντρωθώ στα 50μ ελεύθερο»

  21.07.2019 17:50       1075

Αποστολή ΠΣΑΤ: Νίκος Γκομώλης

Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ (9ος) και η Άννα Ντουντουνάκη (15η) δεν κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό στα 50μ πεταλούδα και τα 100μ πεταλούδα αντίστοιχα, στην πρώτη ημέρα της Κολύμβησης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανκζού.

Οι δύο κολυμβητές ανέφεραν στον απεσταλμένο του ΠΣΑΤ τα εξής: 

Κρίστιαν Γκολομέεβ: «Ένιωθα καλά, έγιναν μερικά λάθη στην έξοδο από το νερό και ο τερματισμός μου ήταν κοντά στην οκτάδα. Ήταν μία καλή κούρσα, στην γρηγορότερη σειρά από τις δύο του ημιτελικού και ήθελα να μπω στον τελικό. Τώρα έχω λίγες μέρες μπροστά να συγκεντρωθώ στα 50μ ελεύθερο που με ενδιαφέρουν πολύ».

Άννα Ντουντουνάκη: «Δεν είμαι σίγουρη αν η προπόνηση φτάνει για να βγάλω πολλές κούρσες φέτος. Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και στα τελευταία μέτρα δεν είχα τόση δύναμη. Οι κούρσες εδώ δείχνουν ότι πρέπει του χρόνου να γίνω κι εγώ πιο γρήγορη και ελπίζω να τα καταφέρω. Σε κάθε περίπτωση, χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή μου, Τάσο Καράμπελα και στον γυμναστή μου, Λάζαρο Αβίντογλου. Από τη στιγμή που έπιασα το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όλα θα πάνε καλά».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ