ΤΕΧΝΙΚΗ / ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΪΤΖΟΓΛΙΔΗΣ

Καλαϊτζογλίδης: «Με αισιοδοξία προγραμματίζουμε το μέλλον»

  10.04.2020 10:54       2303

Ο Γιάννης Καλαϊτζογλίδης (δεξιά στην φωτογραφία με τον συνεργάτη του Αλέξανδρο Ξιάρχο), ομοσπονδιακός προπονητής στην τεχνική κολύμβηση, τοποθετείται σήμερα στα πιθανά σενάρια για τον νέο προγραμματισμό του αθλήματος μετά το πέρας της πανδημίας. Παράλληλα εκφράζει την άποψή του για τις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η κοινωνία μας:

«Η κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, μένοντας σπίτι, είναι πρωτόγνωρη και δύσκολη. Μέσα όμως από αυτή την διαδικασία θα βγούμε όλοι πιο δυνατοί αναγνωρίζοντας αξίες που έως σήμερα τις θεωρούσαμε δεδομένες. Από αυτές θα αναφέρω τη σημαντικότερη. Το υπέρτατο αγαθό της υγείας μας, αλλά και της υγείας των ανθρώπων που αγαπάμε».

Ο κύριος Καλαϊτζογλίδης μιλάει για την καθημερινή επαφή των ιθυνόντων του αθλήματος και τα σενάρια που υπάρχουν στον νέο προγραμματισμό και τα οποία είναι πολύ πιθανόν να ανακοινωθούν σύντομα.

«Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα οφείλω να σας ενημερώσω ότι το τεχνικό επιτελείο της Ομοσπονδίας βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία, εξετάζοντας τα επικρατέστερα σενάρια, προγραμματισμού και υλοποίησης των πρωταθλημάτων μας. Τα επικρατέστερα σενάρια κινούνται γύρω από έναν διπλό άξονα, αφενός την πορεία της πανδημίας και αφετέρου τις τελικές αποφάσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (CMAS) για τον τόπο και χρόνο υλοποίησης των διεθνών πρωταθλημάτων . Οι προτάσεις μας με βάση τα παραπάνω έχουν κατατεθεί και η τελική μας απόφαση θα παρθεί με γνώμονα την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των αθλητών μας.
Το μόνο που θα μπορούσα να σας πω αυτή τη στιγμή είναι πως προσανατολιζόμαστε στην υλοποίηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος μέσα στον μήνα Αύγουστο, όπου θα αποτελεί και τον 2ο αγώνα πρόκρισης των Εθνικών μας ομάδων».

Έκδηλη είναι η αισιοδοξία του Γιάννη Καλαϊτζογλίδη για το μέλλον.

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα ξεπεράσουμε σύντομα αυτή την κατάσταση και θα επιστέψουμε με μεγαλύτερο πάθος στους αγωνιστικούς μας χώρους».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ