ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ / ΟΑΚΑ/ ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ

Καλές επιδόσεις σε ΟΑΚΑ και Ποσειδώνιο

  15.07.2021 13:11       2529

Πολύ καλές επιδόσεις σημειώθηκαν την Πέμπτη το πρωί στο ΟΑΚΑ και στο Ποσειδώνειο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πανελληνίου πρωταθλήματος παμπαίδων – παγκορασίδων Α και Β που γίνεται με την συμμετοχή 2700 κολυμβητών και κολυμβητριών.

Στην Αθήνα ξεχώρισαν οι επιδόσεις:

100 πεταλούδα παγκορασίδων Β
Ειρήνη Παπακώστα (ΑΕ Χαϊδαρίου) 1.10.17

100 πεταλούδα παγκορασίδων Α
Άννα Βεριγάκη (Μίλωνας) 1.04.27

100 πεταλούδα παμπαίδων Α
Γιωργος Βουτσινος (Μίλωνας) 1.00.42

200 ύπτιο παγκορασίδων Β
Ιωάννα Παζαΐτη (ΝΤΕΡΗ) 2.28.04

200 ύπτιο παμπαίδων Β
Κώστας Γεραμάνης (ΑΟ Πεντέλης) 2.21.45

Τα αποτελέσματα του ΟΑΚΑ ΕΔΩ

Στην Θεσσαλονίκη οι επιδόσεις που ξεχώρισαν ήταν:

100 πεταλούδα παμπαίδων Β - Α
Κώστας Ανδρεάδης (Ηρακλης) 1.03.73 - Παναγιώτης Κατόγλου (Ηρακλής) 1.00.62

200 ύπτιο παμπαίδων Α
Κώστας Γουμάγιας (ΑΑΑ) 2.17.44

1500 ελεύθερο παγκορασίδων Α
Χριστίνα Παπανικολή (ΑΑΑ) 18.15.68

Τα αποτελέσματα του Ποσειδωνίου ΕΔΩ

Ο υπεύθυνος του αθλήματος της κλασικής κολύμβησης κύριος Νίκος Ξυλούρης δήλωσε στο γραφείο τύπου της ομοσπονδίας τα κάτωθι:

«Πρόκειται για μία διοργάνωση ειδικών συνθηκών, ένα διαφορετικό πρωτάθλημα. Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες 2700 κολυμβητών και κολυμβητριών, ένας αριθμός ρεκόρ συμμετοχής σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Αυτό είναι το πιο ενθαρρυντικό μήνυμα, αφού τα παιδιά προέρχονται από μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας και δείχνουν την αγάπη τους για το άθλημα. Μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια αυτή η συμμετοχή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές για την Οργανωτική επιτυχία των αγώνων με την πολύ αυστηρή τήρηση των υγιειονομικών πρωτοκόλλων. Εκτιμώ ότι τις επόμενες ημέρες θα σημειωθούν καλύτεροι χρόνοι και αρκετά πανελλήνια ρεκόρ. Τον Σεπτέμβρη θα είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε το νέο πλάνο για την εξέλιξη της ελληνικής κολύμβησης».

Στην Θεσσαλονίκη δόθηκε βήμα στον προπονητή του Ηρακλή Τάσο Σαχπαζίδη, ο οποίος εκφράσθηκε για δυο ταλαντούχους δίδυμους κολυμβητές του Γηραιού, τον Παναγιώτη και τον Κώστα Κατόγλου:

«Ο Παναγιώτης και ο Κώστας είναι γέννημα θρέμμα από τις ακαδημίες του Ηρακλή. Έδειξαν το ταλέντο τους από τις προαγωνιστικές κατηγορίες αλλά αυτό που συνεχίζει να τους εξελίσσει είναι το ταλέντο τους να δουλεύουν σκληρά. Ονειρεύονται ,όπως θα πρέπει κάθε αθλητής, να φτάσουν ψηλά και με το στήριγμα των προπονητών, της ομάδας και της οικογένειας κάνουν καθημερινά βήματα μπροστά».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ