ΤΕΧΝΙΚΗ / Λάκης Τσαντάς

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ»

  01.10.2012 13:56       1237

Στο πλαίσιο των εκλογών για τις επιτροπές της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο (29/9) στο Κασκάις της Πορτογαλίας, ένας ακόμα Έλληνας κατάφερε να εκπροσωπήσει επάξια τη χώρα μας.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον κ. Λάκη Τσαντά, ο οποίος αναδείχθηκε μέλος της Τεχνικής Επιτροπής Υδατοσφαίρισης. Ο πολύπειρος διαιτητής, ο οποίος έχει διαιτητεύσει σε 5 Ολυμπιάδες, 6 Παγκόσμια πρωταθλήματα, 7 τελικούς Ευρωπαϊκών κυπέλλων αλλά και στον σούπερ τελικό στη Ζυρίχη, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την διάκρισή του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την εκλογή μου. Θεωρώ ότι ήταν κάτι που έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Πρόκειται για μια επιτροπή η οποία ορίζει και αξιολογεί τους διαιτητές όλης της Ευρώπης. Από την πλευρά μου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ με την πείρα που έχω αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στο χώρο», δήλωσε αρχικά ο κ. Τσαντάς και συνέχισε:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο μας κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλο, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εκλογή και των τεσσάρων προσώπων που μπήκαν στις επιτροπές της Len. Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία, καθαρά δική του αλλά και για όλη την Ελλάδα».

Στα δεξιά της φωτογραφίας ο Λάκης Τσαντάς, δίπλα του ο Νικολάι Φιρόγιου και αριστερά ο Τζιάνι Λόντζι, μέλη της τεχνικής επιτροπής υδατοσφαίρισης.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος