ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Καμπ για Άνδρες, Γυναίκες και Νέους (Κ 20)

  19.06.2017 17:40       2937

Κοινές προετοιμασίες ενόψει των φετινών τους αγωνιστικών υποχρεώσεων (Παγκόσμιο πρωτάθλημα, Βουδαπέστη 14-30 Ιουλίου) πραγματοποιούν τις επόμενες ημέρες οι Εθνικές μας ομάδες υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών, στον Άγιο Κοσμά.

Η πρώτη, από αύριο (20/6) έως και την Πέμπτη (22/6) με την αντίστοιχη του Μαυροβουνίου το οποίο και θα μετάσχει στη συνέχεια (23-25 Ιουνίου) στο τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ» που θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» του ΑΝΟ Γλυφάδας.

Στο ίδιο τουρνουά μετέχουν επίσης , οι Εθνικές ομάδες της Ισπανίας, του Καναδά και της Ουγγαρίας.

Η Εθνική ομάδα των Γυναικών, με τη σειρά της, από την ερχόμενη Πέμπτη έως και την Κυριακή (22-25 Ιουνίου), επίσης στον Άγιο Κοσμά, θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με την Ισπανία (έρχεται 21/6) και την Ολλανδία (έρχεται 22/6).

Οι Νέοι άνδρες

Προετοιμασία στην Κέρκυρα θα πραγματοποιήσει (20-24 Ιουνίου) και η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων ανδρών (Κ20), εν όψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα (5-13 Αυγούστου).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος θα έχει μαζί του, τους: Γιαννόπουλο, Παπασηφάκη, Γαρδίκα, Τρούλο, Τσαχειλίδη, Κάκαρη, Δελαγραμμάτικα, Κουρούβανη, Μουρατίδη, ΝικολαΪδη, Τσολακούδη, Σιορδίλη, Καπετανάκη, Μασμανίδη, Λιαπάκη, Γκιουβέτση.

Μαζί τους επίσης θα είναι ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού, Νίκος Καραμάνης και ο φυσικοθεραπευτής Αλέξανδρος Καστρίνης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ