ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΚΙΟΥΒΕΤΣΗΣ / ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ

«Κάναμε το καθήκον μας στην υπηρεσία της ελληνικής κοινωνίας»

  23.02.2021 10:01       3577

Ο Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης είναι πράγματι το «χρυσό» παιδί του ελληνικού πόλο. Το 2017 και το 2019 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα με τη Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων και το 2018 ήταν πρωταθλητής Ευρώπης. Πριν από λίγες ημέρες ήταν μέλος της Εθνικής ανδρών που εξασφάλισε την «χρυσή» πρόκριση στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Είναι ο δεύτερος μετά από τον Γιάννη Φουντούλη που έχει καταγωγή από τη Χίο. Ξεκίνησε στον Ναυτικό Όμιλο Χίου και είναι πλέον μέλος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης. 

Ο περιφερειακός του ΝΟΒ αφιερώνει την πρόκριση στους Έλληνες που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα σαν κοινωνία και υποστηρίζει ότι στόχος του ίδιου και των συμπαικτών του είναι η διάκριση στους αγώνες του Τόκιο.

«Κάναμε το καθήκον μας στο προολυμπιακό τουρνουά. Θέλαμε να δώσουμε μια χαρά στους ανθρώπους που αυτή την χρονική περίοδο πνίγονται στα προβλήματά τους. Η πανδημία έχει φέρει την ανθρωπότητα στα όρια της. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να πετύχω την πρώτη μου συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αναφορικά με την τύχη της Εθνικής ομαδας στο Τόκιο θα ήθελα να καταθέσω τον δικό μου προσανατολισμό που είναι να στοχεύω πάντα στην κορυφή. Από εκεί και πέρα ας έρθει ότι καλύτερο για την Ελλάδα στους αγώνες».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ