ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Καταιγιστικός ο Απόλλων Σμύρνης, 19-2 τον Υδραϊκό

  31.03.2021 14:14       668

Απόλυτος κυρίαρχος και καταιγιστικός ήταν ο Απόλλων Σμύρνης στο -κατ' ευφημισμόν, όπως αποδείχθηκε- ντέρμπι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, καθώς επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 19-2 επί του Υδραϊκού και μάλιστα εκτός έδρας, στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης (που χρησιμοποοιεί ως έδρα ο Υδραϊκός), το μεσημέρι της Τετάρτης (31/3).

Η «ελαφρά ταξιαρχία», με αυτή τη νίκη της, εδραιώνεται στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και περιμένει τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας για να δει την ακριβή της θέση. Ο Υδραϊκός μοιάζει να έχει χάσει τον καλό του εαυτό και απομακρύνεται από την τετράδα, με στόχο πλέον να μετάσχει στην εξάδα των πλέι οφ.

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν κατά κράτος σε όλους τους τομείς από το ξεκίνημκα, περιόρισαν στο ελάχιστο τον αντίπαλο με την εξαιρετική τους άμυνα και έφτασαν στη νίκη και στη μεγάλη διαφορά με κορυφαίους σκόρερ τους Μοσκόφ (6 γκολ), Σολανάκη (5) και Γούνα (4).

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 2-19

Οκτάλεπτα: 0-6, 1-5, 0-4, 1-4.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Πολογεώργης, Τσιστράκης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Παπασηφάκης, Μακαντάνης, Μπλάνης, Φώσκολος, Παπαδόγκωνας, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Καλαμβόκης, Χατζηγούλας 1.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης 1, Μοσκόφ 6, Βιτέλλας, Μπόουεν 1, Γούνας 4, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 5, Τροβάς, Φέγγος, Καβουσανός.

Διιατητές: Δαμιανάκης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Ευθύμης Αρχιμανδρίτης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής