ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Καταιγιστικός ο Ηρακλής, 20-2 το ΝΟ Ρεθύμνου

  07.04.2013 14:41       744

Χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, ο Ηρακλής επικράτησε άνετα 20-2 του ΝΟ Ρεθύμνου στο Κολυμβητήριο του Λαιμού για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Για την ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη ήταν το τρίτο παιχνίδι μέσα σε τρεις μέρες, μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό απόγευμα της Παρασκευής (3-23) και τη χθεσινή ισοπαλία (11-11) στο Χαλάνδρι με τον τοπικό Νηρέα. Από την άλλη, ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα χθες (13-6) από τον Ολυμπιακό στον Πειραιά και παραμένει μόνος τρίτος στο βαθμολογικό πίνακα.

Κορυφαίες για την ομάδα του Γιώτη Ιωακειμίδη οι Γουάρντ και Χριστίνα Φλώρου με 5 γκολ εκατέρωθεν, ενώ για τον ΝΟ Ρεθύμνου μοναδική διακριθείσα στο ματς η Έλσα Πατσαχάκη, η οποία πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας της.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 20-2

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 6-0, 4-0, 6-1, 4-1

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιώτης Ιωακειμίδης): Γούλα, Τζελεπή 1, Καριπίδου 2, Τζίμα 1, Τριχοπίδου 1, Ζάντου 2, Γουάρντ 5, Σαρησάββα, Φλώρου Χ. 5, Φλώρου Μ. 3

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη, Τσόγκα, Φαρμάκη Μ., Φραγκιουδάκη , Παλληκαράκη , Αλεξάκη , Μανωλιουδάκη , Μοσχοφίδου , Μανουσάκη, Φαρμάκη Ε. , Πατσαχάκη 2, Πενταράκη , Σταυρουλάκη

Διαιτητές: Κουρέτας, Βόσικας

Αλυτάρχης: Τάσος Πολυζωγόπουλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος