ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός και «8 στα 8», 22-8 τον ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (pics)

  27.11.2021 16:28       746

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε ένα ακόμα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Οι ερυθρόλευκοι του Θοδωρή Βλάχου επιβλήθηκαν με 22-8 επί του ΠΑΟΚ DOMUS ERGO, για την 8η αγωνιστική (πρώτη του Β' γύρου) του Α' Ομίλου της Α' φάσης του πρωταθλήματος, στο κολυμβητήριο του Πειραιά και διατήρησαν το απόλυτο των νικών (8 στα 8) και τη μοναξιά της κορυφής, λίγο πριν από τη μεγάλη ευρωπαϊκή αναμέτρηση (για το Τσάμπιονς Λιγκ) με τη Μπαρτσελονέτα.

Οι πρωταθλητές είχαν τον απόλυτο έλεγχο στον αγώνα και με πλουραλισμό στην επίθεση έφτασαν στην άνετη νίκη. Περισσότερα ερυθρόλευκα γκολ πέτυχαν οι Φουντούλης (5) και Γκίλλας (4, βασική φωτο). Ο ΠΑΟΚ, που δεν είχε στον πάγκο τον τιμωρημένο προπονητή του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, έμεινε στους 6 βαθμούς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ DOMUS ERGO 22-8

Οκτάλεπτα: 6-2, 5-3, 5-2, 6-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γκίλλας 4, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 5, Γούβης, Δερβίσης 1, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης 2, Ζερδεβάς, Μαθιόπουλος 1.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Β. Βλαζάκης): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας 1, Μηλάς, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 2, Σγουρίδης, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π., Κούπμαν 2, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τότης.

Διαιτητές: Χατζηγούλας, Αντζουλάκος

Αλυτάρχης: Κείμης Μαρσέλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής