ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΝΔΡΩΝ

Καταιγιστικός στην Τιφλίδα ο Ολυμπιακός, 21-9 την Ντιναμό

  29.11.2022 16:13       461

Κάνοντας επίδειξη δύναμης, ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του απέναντι στην Ντιναμό Τιφλίδας, επί της οποίας επιβλήθηκε με 21-9 στη Γεωργία, το απόγευμα της Τρίτης (29/11), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Α' Ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών και έκανε το "2 στα 2".

Καταιγιστικοί ήταν στην Τιφλίδα οι ερυθρόλευκοι του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς και επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί με τον πιο εμφατικό τρόπο. Η ελληνική ομάδα αντιμετώπισε με σοβαρότητα το ματς, παρά το γεγονός πως οι παίκτες της γνώριζαν την ανωτερότητά τους και τη διαφορά κλάσης που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων. Οι Πειραιώτες μπήκαν από την αρχή με προσήλωση τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και μετέτρεψαν σε εύκολη υπόθεση το ματς.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 10-3 στο ημίχρονο και οι παίκτες του συνέχισαν τον καταιγιστικό τους ρυθμό μέχρι το φινάλε. Κορυφαίος σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Γιάννης Φουντούλης (φωτο) με επτά γκολ. Ο Μιλάνοβιτς χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του και τους δύο τερματοφύλακες Μπίγιατς και Ζερδεβά από ένα ημνίχρονο.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9-21

Οκτάλεπτα: 2-6, 1-4, 3-8, 3-3.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ (Ντέγιαν Στανόγιεβιτς): Γκιάγιας, Κιριακίντι, Ακχβελαντιάνι 2, Ντζιχτσιαρένκα, Τκεσαλασβίλι, Βλάχοβιτς, Τζακάια 2, Σάριτς 1, Ιμναϊσβίλι, Μακγρακβελίτζε 2, Μαλισάου, Πιέσιτσαβ 2, Ραζμάτζε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας 1, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 7, Γούβης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 2, Μουρίκης 2, Φιλίποβιτς, Κολόμβος, Παπαναστασίου 4, Ζερδεβάς.

Δείτε λεπτομέρειες για τον αγώνα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής