ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Χρ. Αφρουδάκης

Καταπληκτική οργάνωση, καλύτεροι και με διαφορά στο ματς

  07.01.2012 22:45       1257

Στην καταπληκτική οργάνωση του ματς και την πολύ καλή εμφάνιση της Εθνικής μας, στάθηκε ο αρχηγός της ομάδας Χρήστος Αφρουδάκης, μετά τη νίκη επί της Ισπανίας με 9-7 στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας, για την 3η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Γουόρλντ Λιγκ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Θέλω να σταθώ στην οργάνωση που είχε το παιχνίδι στην Πάτρα. Ήταν καταπληκτική και αυτό οφείλεται στο Γιάννη Γιαννουρή, τον οποίο γνωρίζω καλά και ξέρω ότι είναι μετρ του είδους σε τέτοιες περιπτώσεις. Θέλω να του δώσω προσωπικά συγχαρητήρια, γιατί ναι μεν έχουμε πάρει μέρος σε πολλούς αγώνες στην επαρχία, αλλά σπάνια βλέπουμε ένα τόσο καλά οργανωμένο παιχνίδι από όλες τις απόψεις. Οι αγώνες της Εθνικής πρέπει να αποτελούν σημαντικό γεγονός, όχι μόνο όταν πρόκειται για μπάσκετ και ποδόσφαιρο, αλλά για όλα τα αθλήματα, για να μπορεί να γνωρίζει η επαρχία καινούρια αθλήματα.
Οσον αφορά το παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι με διαφορά σε όλη τη διάρκειά του. Ακόμα και όταν μας πλησίασαν οι Ισπανοί, μπορέσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Δείχνουμε σημάδια βελτίωσης και μεγάλος μας στόχος είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Όλοι οι Έλληνες βιώνουμε δύσκολες καταστάσεις και ίσως αυτό αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς, για να στηρίξουμε την Πατρίδα μας, να δείξουμε ότι είμαστε εδώ και παλεύουμε. Να δείξουμε ότι τα χρήματα δεν είναι πάνω από όλα, είναι κάτι που έχουμε επιλέξει από μικρά παιδιά. Έχουμε μπει στο χορό και θα χορέψουμε. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Το πόλο έχει καλλιεργημένους αθλητές και δεν έχουμε προβλήματα μεταξύ μας. Σήμερα με τόσο κόσμο ένιωσα να έχω επιπλέον κίνητρα να αγωνιστώ. Ελπίζω να μην αφανιστεί ο αθλητισμός, κυρίως ο ερασιτεχνικός, γιατί θα είναι πολύ άσχημο».