ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

"Καθάρισε" κι ο Παναθηναϊκός με 2-0 νίκες, 11-6 τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

  16.05.2015 20:34       1289

Και ο Παναθηναϊκός (όπως ο ΝΟΒ νωρίτερα) "καθάρισε" με 2-0 νίκες την πρόκρισή του στη σειρά των ημιτελικών του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ και στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, με 11-6, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα της Α' φάσης των πλέι οφ.

Οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν πλέον με μειονέκτημα έδρας στη σειρά των ημιτελικών τον 2ο της βαθμολογίας Εθνικό, ενώ ο ΠΑΟΚ θα παίξει για τις θέσεις 5η-6η θέση με πλεονέκτημα έδρας κόντρα στον Υδραίκό.

Με καλή άμυνα και τον τερματοφύλακά του Φίλιππο Καραμπέτσο (ΦΩΤΟ) σε μεγάλη μέρα (έπιασε και πέναλτι), με ευστοχία στον παίκτη παραπάνω και από τον φουνταριστό, με τον Γιώργο Αφρουδάκη, ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος του ματς. Οι πράσινοι προηγήθηκαν με 3-0, οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν σε 3-3, αλλά στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός πήρε πάλι προβάδισμα και το αύξανε μέχρι το φινάλε.

Ο ΠΑΟΚ έχασε δυο πέναλτι και είχε πολύ κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω.

Ο αγώνας στο Ποσειδώνιο ξεκίνησε με 15 λεπτά καθυστέρηση λόγω καθυστερημένης άφιξης της αποστολής του Παναθηναϊκού από το αεροδρόμιο.

Στο 7.25 πριν από τη λήξη της δ’ περιόδου αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα και χωρίς αντικατάσταση για βιαιοπραγία (χτυπήθηκαν μεταξύ τους), ταυτόχρονα, οι Βαχαρέλης του ΠΑΟΚ και Θεοδωρόπουλος του Παναθηναϊκού και οι δύο ομάδες έπαιξαν για 4 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 6-11

Οκτάλεπτα: 2-3, 2-2, 0-2, 2-4.

ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Κεχαγιάς Στρ. Καραμπέτσος
Σαρησάββας Κομάντινα
Μιτελούδης 1 Σαρτζετάκης 1
Αληχανίδης 1 Κόχειλας Ν. 1
Προσινικλής Κουρλιάφτης 2
Νικολαϊδης 1 Θεοδωρόπουλος 2
Κόλιανιν 2 Παπαδόγκωνας 2
Παπαποστόλου 1 Καλογεράκος
Βογιατζόγλου Αφρουδάκης Γ. 3
Σολανάκης Δερμιτζάκης Δ.
Μαζοκοπάκης Χαραλαμπόπουλος
Βαχαρέλης
Φοροτζίδης Γρηγοριάδης
Δημητριάδης
Κίσσας
Προπονητής: Πάνος Βέργος Προπονητής: Κώστας Λούδης

Διαιτητές: Σκαλοχωρίτης, Μπιράκης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής