ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Βλάχος

"Κάθε φορά πιο γλυκός ο τίτλος" - Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

  02.06.2015 22:32       1397

Πετούσε στα ουράνια και ένοιωθε δικαιωμένος ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου στο πρωτάθλημα (και του νταμπλ) με τον Ολυμπιακό κι έχοντας στην αγκαλιά την κόρη του, μας δήλωσε:

«Κάθε φορά ο τίτλος είναι πολύ γλυκός. Αυτός είναι ιδιαίτερος, γιατί επιτεύχθηκε κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο. Τον αφιερώνουμε σ’ αυτόν τον υπέροχο κόσμο. Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι μοντέλο για την Ελλάδα και οφείλει πολλά στη σωστή οργάνωση που γίνεται από τον πρόεδρο και τη διοίκηση. Τους ευχαριστώ ιδαίτερα, όπως ευχαριστώ πολύ και τους συνεργάτες μου στο τεχνικό τιμ, αλλά και τους παίκτες για την υπερπροσπάθεια που έκαναν».

Για τη λεκτική αψιμαχία του με τον Γιώργο Αφρουδάκη, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Βλάχος είπε: «Εκνευρίστηκα διότι εν είναι σωστό να γυρνάει αθλητής μέσα στο νερό, να με βρίζει και να μου κάνει παρατήρηση».

Απόλυτα ευχαριστημένοι για την κατάκτηση του νταμπλ -και μάλιστα απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο- και με τη σκέψη στην Ευρώπη, αφού δεν ξεχνούν τον άδοξο αποκλεισμό από το Φάιναλ Σιξ του Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκαν οι ερυθρόλευκοι παίκτες στις δηλώσεις τους. Αναλυτικά:

Μανώλης Μυλωνάκης: «Τα παιχνίδια στη σειρά των τελικών ήταν πολύ ωραία. Στα τελευταία δύο ματς ο Παναθηναϊκός μας δυσκόλεψε πολύ, αλλά η ποιότητα της ομάδας μας είναι τέτοια που μας επέτρεψε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Αυτό το πάθημα από τη Μπαρτσελονέτα πρέπει να μας γίνει μάθημα και του χρόνου να είμαστε καλύτεροι στην Ευρώπη».

Άλεξ Γούνας: «Είναι φαναστικό να παίρνεις το νταμπλ. Ο κόσμος ήταν φανταστικός και μας έδωσε δύναμη, ελπίζω και στο μέλλον να έχουμε ανάλογες επιτυχίες. Ο Παναθηναϊκός μας δυσκόλεψε, αλλά όλα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση. Στόχος είναι η διάκριση στην Ευρώπη, διότι πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είναι δυνατός και ικανός να πάρει και την ευρωπαϊκή κούπα».

Γιώργος Δερβίσης: «Αισθάνομαι χαρούμενος και περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Ήταν ο στόχος μας να περάσουμε στο Φάιναλ Σιξ του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν τα καταφέραμε αλλά κατακτήσαμε το νταμπλ».

Από την πλευρά των πρασίνων ο προπονητής Κώστας Λούδης είπε: "Κάναμε υπερπροσπάθεια για ακόμα μια φορά. Σήμερα παίξαμε ακόμα καλύτερα σε μια δύσκολη έδρα σε μια πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Αν σήμερα είχαμε πάρει κάποια σφυρίγματα που δικαιούμασταν, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, δεν χρειάζεται βοήθεια για να πάρει πρωταθλήματα και νίκες. Αυτή η εμφάνιση μας θα αποτελέσει παρακαταθήκη για τον Παναθηναϊκό".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής