ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Κεχαγιάς

«Καθρέφτης μας η δουλειά που κάνουμε»

  10.03.2014 15:21       866

ΦΩΤΟ: Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ανδρών, Σάκης Κεχαγιάς

Στο αυριανό παιχνίδι με την Κροατία στην Πάτρα, για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ αλλά και την κλήρωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του σήμερα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών, Σάκης Κεχαγιάς.

«Ανεξάρτητα της βαθμολογικής σημασίας του αγώνα με την Κροατία, η Εθνική ομάδα μόνον να κερδίσει πράγματα έχει, απέναντι στη χρυσή ολυμπιονίκη του Λονδίνου, στη φάση αυτή που χτίζει το αύριο της.

Επιδίωξη μας είναι να βγάζουμε όλα αυτά που μαθαίνουμε στις προπονήσεις, να έχουμε θετικά αποτελέσματα και να οικοδομούμε χαραχτήρα σαν ομάδα.

Βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν μοναδικό και ξεχωριστό από τα υπόλοιπα. Έτσι, θα πράξουμε και απέναντι στην Κροατία», τονίζει.

Για την κλήρωση και τους αντιπάλους της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, υπογραμμίζει: «Δεν υπάρχουν καλές και κακές ομάδες σε μια κλήρωση, αλλά ομάδες με δυνατότητες και αδυναμίες. Εμείς έτσι βλέπουμε όλα τα παιχνίδια και όλους τους αντιπάλους.

Από τώρα και μέχρι το καλοκαίρι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πως ακριβώς θα είναι οι ομάδες και οι αντίπαλοι μας στη Βουδαπέστη. Η δουλειά μας άλλωστε θα είναι και ο καθρέφτης μέσα από τον οποίο θα μπορέσουμε να σταθμίσουμε κάθε αντίπαλο μας.

Το πρωτεύον είναι να είμαστε πάντα μέσα στις μεγάλες διοργανώσεις και να μην ξαναγίνει η Ελλάδα να μείνει εκτός Παγκοσμίων πρωταθλημάτων, για παράδειγμα, όπως έγινε το 2008.

Από εκεί και πέρα με οιονδήποτε αντίπαλο, η Εθνική, θα στοχεύει πάντοτε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ