ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Κώστας Κοκκινάκης

«Κέρδος και μόνο η συμμετοχή μας στο Φάιναλ Φορ»

  16.05.2013 17:11       1121

Ένας εκ των εμπειρότερων παικτών της ομάδας-έκπληξη και οικοδέσποινας του φετινού Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου υδατοσφαίρισης Ανδρών, του Νηρέα Λαμίας, ο Κώστας Κοκκινάκης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για το κέρδος και μόνο από τη συμμετοχή του συλλόγου σ’ αυτή τη σπουδαία διοργάνωση, αλλά και για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα για άνοδο στην Α1:

«Η παρουσία μας στο Φάιναλ Φορ τα λέει όλα πιστεύω. Αυτό είναι το μεγάλο κέρδος μας. Είμαστε η πρώτη ομάδα από την Α2 που καταφέρνει να προκριθεί στους καλύτερους «4» αυτής της διοργάνωσης και αυτό από μόνο του έχει τεράστια αξία.

Το αποτέλεσμα το ξέρουμε από τώρα όλοι. Ο Ολυμπιακός είναι η ισχυρότερη ομάδα, μαζί με τη Βουλιαγμένη, αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, με παίκτες έμπειρους και ποιοτικούς. Ο κόσμος της Λαμίας θα κερδίσει πολλά που θα παρακολουθήσει ένα Φάιναλ Φορ Κυπέλλου στο πόλο.

Φέτος γίνεται μία τεράστια προσπάθεια από την ομάδα μας να ανέβουμε στην Α1. Πιστεύω πως εάν κάνουμε την κατάλληλη προετοιμασία, διότι μέχρι τώρα δεν κάναμε λόγο δουλειάς,  γι’ αυτό άλλωστε και οι περισσότεροι επιλέξαμε μια ομάδα της Α2, δεν θα έχουμε πρόβλημα με την άνοδο. Οι περισσότεροι παίκτες του συλλόγου είναι επιπέδου Α1 και πιστεύω δεν θα δυσκολευτούμε να ανέβουμε κατηγορία.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος