ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ/ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Κεχαγιάς

  19.01.2016 08:01       1304

Αποστολή ΠΣΑΤ: Γιάννης Αναγνωστόπουλος

Ολοκληρώθηκε και ο Β’ Όμιλος των Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου και πλέον η Εθνική μας ομάδα γνωρίζει τον αντίπαλό της στο χιαστί παιχνίδι που δεν είναι άλλος από την Ιταλία, η οποία νίκησε την Ισπανία την τελευταία αγωνιστική εξασφαλίζοντας την 1η θέση.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής, Σάκης Κεχαγιάς, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον αγώνα με την Ιταλία, που θα διεξαχθεί αύριο στις 13.00 (ώρα Ελλάδος) και τόνισε πως η ομάδα μας ήταν προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο και ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να παραταχθεί απέναντι στις Ιταλίδες.

ΣΑΚΗΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ (Ομοσπονδιακός Προπονητής)

«Είναι ένα παιχνίδι διαφορετικό παιχνίδι από τα τρία του ομίλου αυτό με την Ιταλία. Είναι μια ομάδα με διαφορετικό στιλ προσέγγισης του παιχνιδιού. Τα παιχνίδια του ομίλου παίχτηκαν πάρα πολύ στη δύναμη, ενώ τώρα είναι παιχνίδια που θα έχουν μέσα πολλή τακτική. Θα δούμε τη δύναμη της Ιταλίας, θα την αναλύσουμε, γιατί μέχρι σήμερα δεν ξέραμε ποιος θα ήταν ο αντίπαλος. Είχαμε ετοιμάσει και τα δυο σενάρια και την Ισπανία και την Ιταλία, τώρα λοιπόν επικεντρωνόμαστε στην Ιταλία και στο τι θα κάνουμε σε αυτό το παιχνίδι. Αύριο θα αντιμετωπίσουμε σε μεγάλη διάρκεια του παιχνιδιού ζώνες, κλειστές ζώνες, ζώνη ανάμεσα. Βασίζονται πάρα πολύ στην τερματοφύλακά τους, απ’ ότι έχουν δείξει μέχρι τώρα, και θα κοιτάξουμε όλα αυτά να τα διασπάσουμε. Στην άμυνα τις φουνταριστές τους τις γνωρίζουμε, ξέρουμε πως σουτάρουν. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι…»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ