ΤΕΧΝΙΚΗ / Σάκης Κεχαγιάς

«Κλειδί της νίκης μας ο έλεγχος του ρυθμού»

  11.05.2012 21:48       1109

Κάτι από παραπάνω έκδηλη ήταν η ικανοποίηση της τεχνικής ηγεσίας στην Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών, για τη νέα νίκη και πολύ περισσότερο την γενικότερη εμφάνιση των κοριτσιών στο παιχνίδι με τη Ρωσία, για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ στο Βόλο.

«Η Ρωσία είναι ένας μεγάλος αντίπαλος με δυνατό σημείο της το ρυθμό που καταφέρνει να δώσει και τις κόντρα επιθέσεις που βγάζει και μετατρέπει τις περισσότερες σε γκολ.

Εκεί ακριβώς καταφέραμε σήμερα και την περιορίσαμε. Ελέγξαμε το ρυθμό του αγώνα κι αυτό ήταν το κλειδί της νίκης μας.

Σήμερα, αν και δεν το συνηθίζω, ειδική μνεία θα πρέπει να κάνουμε στην Κούβδου που κράτησε χαμηλά το σκορ, την Ασημάκη που πάλεψε για τέσσερα 8λεπτα με πάθος και την Τσουκαλά η οποία εκτός από το σκοράρισμα είχε και δημιουργικό ρόλο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι και τα υπόλοιπα κορίτσια δεν στάθηκαν καλά και δεν συνέβαλαν σ’ αυτή τη νίκη», υπογράμμισε μετά το παιχνίδι ο Σάκης Κεχαγιάς, συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Μορφέσης: «Υπάρχει φρέσκο κλίμα …»

Ο τελευταίος από την πλευρά του, στάθηκε στη συνολική παρουσία της ομάδας μέχρι στιγμής στα παιχνίδια του Βόλου: «Εκείνο που βλέπω σ’ αυτή την ομάδα είναι η όρεξη και η διάθεση για συμμετοχή και προσφορά στην προσπάθεια που κάνουμε.

Υπάρχει φρέσκο κλίμα σίγουρα αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο βασικός κορμός αυτής της ομάδας είναι τα κορίτσια που έμειναν μετά την Τεργέστη.

Όσο για τις μικρότερες που ήλθαν στην ομάδα, σίγουρα δείχνουν ότι έχουν ταλέντο και μέλλον για τη συνέχεια», τόνισε ο Γιώργος Μορφέσης.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός θα αφήσει εκτός 13άδας για τα παιχνίδια του Β’ Γύρου που γίνονται αύριο (Σάββατο) και την Κυριακή, την Ελένη Γούλα και την Ιωάννα Χαραλαμπίδου. Στη θέση τους η Χρυσούλα Διαμαντοπούλου και η Ελευθερία Πλευρίτου.

Στη ΦΩΤΟ Γιώργος Μορφέσης (αριστερά) και Σάκης Κεχαγιάς (δεξιά)

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ