ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

"Κλείδωσε" τη 2η θέση ο Απόλλων Σμύρνης, 14-8 τον ΠΑΟΚ με "εξάσφαιρο" Γούνα

  29.01.2022 16:36       952

Επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο -μετά την ισοπαλία με τον Εθνικό- ο Απόλλων Σμύρνης και επιβλήθηκε με 14-8 επί του ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο του πάρκου Γουδή, για την 13η και προτελευταία αγωνιστική του Α' Ομίλου της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών.

Έτσι, η ελαφρά ταξιαρχία εξασφάλισε τη 2η θέση στην τελική βαθμολογία του Ομίλου, ότι κι αν γίνει στην 14η και τελευταία αγωνιστική της Α' φάσης. Ο ΠΑΟΚ θα παλέψει την τελευταία αγωνιστική για την 5η θέση κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη, παρά την απουσία του πρώτου προπονητή της από τον πάγκο, λόγω τιμωρίας, κυριάρχησε απόλυτα από την αρχή μέχρι το φινάλε, προηγήθηκε 6-0 και μετά 8-3 στο ημίχρονο. Κορυφαίος και πρώτος σκόρερ ο αρχηγός της Αλέξανδρος Γούνας, που πέτυχε 6 γκολ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟΚ 14-8

Οκτάλεπτα: 4-0, 4-3, 2-2, 4-3.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δημήτρης Μιτελούδης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος, Γαρδίκας 3, Μόκκας, Γωνιωτάκης, Κίτσος, Γκουσάροφ 2, Χονδροκούκης, Βίσκοβιτς 2, Γούνας 6, Τσολακούδης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Τουρκομένης, Κότσκαρ.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σαρησάββας, Μηλάς, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης, Κεχαλάρης, Μιλιάρντοβιτς 3, Σγουρίδης 3, Μπαγλατζής, Προσινικλής Π. 1, Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Τόττης.

Διαιτητές: Σπανούδης, Βασιλείου Κ.

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής