ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Κλείδωσε» την πρωτιά ο Ολυμπιακός, 15-6 τον Εθνικό

  20.04.2013 17:24       784

Την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος εξασφάλισε και μαθηματικά σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε του Εθνικού στον Πειραιά με 15-6, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» ήταν καλύτερες καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πήραν άνετα το «τρίποντο», πετυχαίνοντας έτσι τη 12η νίκη τους σε 12 ματς φέτος. Έτσι, ο Χάρης Παυλίδης και οι παίκτριές του θα έχουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ, στο δρόμο για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου.

Από την άλλη, ο Εθνικός αν και μπήκε δυνατά στον σημερινό αγώνα, κατέρρευσε στο 2ο οκτάλεπτο και δε μπόρεσε να μείνει κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος. Η ομάδα του Γιώργου Κατσούλη, παρέμεινε έτσι στην 5η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και περιμένει πια στραβοπάτημα του Τρίτωνα Αμαρουσίου στις δύο αγωνιστικές που απομένουν, για να μπορέσει να μπει στα πλέι-οφ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 15-6

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-2, 5-1, 2-1, 5-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου Χρ., Τετζαλίδου 2, Πλευρίτου Ελ. 5, Σώρα, Μανωλιουδάκη 3, Αβραμίδου 2,  Μαυρέλου  1, Πλευρίτου Μαργ. 1, Πλευρίτου Β. , Μπαλωμενάκη 1, Καλογεράκου , Καλάργυρου, Νιαρχάκου, Γιαννοπούλου

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Γιώργος Κατσούλης): Λεοντσίνη, Ζέκου , Χαραλαμπίδου 2, Κουγιουμτζή Μ., Ασουμανάκη , Μπίσμπα , Κουγιουμτζή Ν. , Κούβδου, Καραλόγου , Παντελίδου, Αντωνάκου 1, Σολανάκη 3, Σταματιάδου

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Σαρρής

Αλυτάρχης: Τρούλος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος