ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Κολακευτικά λόγια για τον Βαζαίο από Χούμα και Σαρακατσάνη

  06.07.2012 20:54       871

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν για τον Ανδρέα Βαζαίο, ο Γενικό Γραμματέας της ΚΟΕ, Δημήτρης Σαρακατσάνης και ο Τεχνικός Σύμβουλος, Χριστόδουλος Χούμας, στην ιστοσελίδα μας, μετά την κατάκτηση του μεταλλίου από τον νεαρό κολυμβητή. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο ανδρών:

Δ. Σαρακατσάνης: «Για μένα το μετάλλιο ήταν αναμενόμενο. Ο Ανδρέας πήρε την απόφαση να πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Ανδρών – Γυναικών, είχε μια δύσκολη περίοδο με τις Πανελλήνιες, και ξαναβρέθηκε σε μια δύσκολη διοργάνωση. Θεωρώ πως όλα αυτά θα του δώσουν ώθηση να πάει ακόμη καλύτερα στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου».

Χ. Χούμας: «Συνεχίζει τις επιτυχίες ο Ανδρέας, αφού έχει στο ενεργητικό μετάλλια από το Ευρωπαϊκό αλλά και το Παγκόσμιο από πέρυσι. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για τον ίδιο, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, αλλά εγώ περίμενα αυτήν την επίδοση, γνωρίζοντας τις ικανότητες του συγκεκριμένου αθλητή».

Ωστόσο, από την πλευρά τους, ο Ανδρέας Βαζαίος και ο προπονητής τους δεν έμεινα ικανοποιημένοι, αφού στόχος τους ΄πως δήλωσαν, ήταν το χρυσό, και όχι το ασημένιο μετάλλιο.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος