ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Κολυμπώντας και με βροχή στη Λαμία…

  12.11.2022 21:27       2511

Έβρεχε σήμερα (12/11) στη Λαμία. Ε, και τι με αυτό; Το (ανακαινισμένο) κολυμβητήριο της πόλης αντηχούσε όλη την ημέρα από χαρούμενες φωνές των λιλιπούτειων αλλά και…λίγο μεγαλύτερων κολυμβητών που έλαβαν μέρος στον 1ο Κολυμβητικό Αγώνα Επιδόσεων και Μικρών Αποστάσεων (κολ/ριο 25μ.). Πόσο πολύ το χάρηκαν και αυτοί, αλλά και οι γονείς τους που κατέκλυσαν τις εξέδρες. Μια γιορτή στα αλήθεια στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Η Ταμίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής της Ομοσπονδίας στην Ανατολική Στερεά και Εύβοια, Ελευθερία Σαραντίδου που τα είχε επιμεληθεί όλα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, δεν θα μπορούσε παρά να είναι απόλυτα ικανοποιημένη. Στο κολυμβητήριο που φιλοξένησε μετά από καιρό αγώνες, βρέθηκε για να χειροκροτήσει τα 350 παιδιά, και ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Επίσης, ο Δήμαρχος της πόλης Ευθύμιος Καραϊσκος, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Γιάννης Ζωγράφος, ο αντιπρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής στην Ανατολική Στερεά και Εύβοια Βασίλης Παπαδημητρίου. Μια μεγάλη μέρα και για την Λαμία.

Ο τεχνικός διευθυντής κολύμβησης στην ΚΟΕ Βαγγέλης Κοζομπόλης αλλά και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Εθνικών Ομάδων Κολύμβησης, Άκης Οικονόμου…κράτησαν τις σημειώσεις τους. Με τα έμπειρα μάτια τους, προέβλεψαν παράλληλα μελλοντικούς πρωταθλητές. Πλατιά και τα δικά τους χαμόγελα για το όλο, γεμάτο αισιοδοξία, θέαμα.

Στη διάρκεια των αγώνων, η ΚΟΕ και η Περιφερειακή Επιτροπή Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας βράβευσε την «χρυσή» πρωταθλήτρια Ευρώπης masters στη Ρώμη, Γεωργία Χατζηγεωργίου. 

Και ο καιρός; Εν τέλει, κανένας δεν ασχολήθηκε…Πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά. Μικρά και μεγαλύτερα. Και μόνο αυτά.

Δείτε τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος