ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Κολυμβητικοί Αγώνες Ενθάρρυνσης κατηγοριών “MINI” (K8-K9) και Αγώνες Κολύμβησης Μικρών αποστάσεων (K10-K11-K12)

  14.12.2023 10:07       2379

Για δεύτερη (2η) συνεχή χρονιά, διοργανώθηκαν από την Κ.Ο.Ε. αγώνες μικρών αποστάσεων σε κολυμβητήριο 25μ., για τους κολυμβητές-τριες των Προ-αγωνιστικών κατηγοριών (10 - 11 - 12 ετών), ενώ για πρώτη φορά εντάχθηκαν στο αγωνιστικό πρόγραμμα και διεξήχθησαν αγώνες ενθάρρυνσης για τις κατηγορίες “ΜΙΝΙ” (8 & 9 ετών).

Με την ολοκλήρωση των αγώνων και μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων, θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής  σε όλους τους κολυμβητές 8-9 ετών, καθώς και αναμνηστικά σκουφάκια της Εθνικής Ομάδας με τις υπογραφές των κορυφαίων κολυμβητών μας, Πρωταθλητών Ευρώπης και Κόσμου: Ανδρέα Βαζαίου, Απόστολου Χρήστου, Απόστολου Παπαστάμου και Στέργιου Μπίλα, μετά από κλήρωση.  Επίσης, στους οκτώ (8) πρώτους κολυμβητές-τριες στη βαθμολογία κάθε Προ-αγωνιστικής κατηγορίας (Κ10-Κ11-Κ12) θα δοθούν αναμνηστικά δώρα από την Arena.

Πρόθεση της ΚΟΕ είναι η διαρκής εξέλιξη, αναβάθμιση και καθιέρωση των συγκεκριμένων διοργανώσεων στο ξεκίνημα κάθε αγωνιστικής περιόδου για τους μικρούς μας κολυμβητές-τριες, το μελλοντικά αστέρια της Ελληνικής κολύμβησης.