ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κοντά στο ευρωπαϊκό όνειρο ο ΝΟ Αργοστολίου, 6-5 τον ΠΑΟΚ

  02.03.2013 14:35       1138

Μεγάλη νίκη πέτυχε το μεσημέρι ο ΝΟ Αργοστολίου που συνεχίζει την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η ομάδα της Κεφαλονιάς, εκμεταλλευόμενη για άλλη μια φορά την καυτή του έδρα, επικράτησε του ΠΑΟΚ με 6-5 στο σημαντικότερο ματς της 14ης αγωνιστικής και δικαιούται να κάνει πλέον όνειρα ευρωπαϊκής εξόδου.

Το ματς είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Ο Σαλάχας πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Αργοστολίου, περίπου τρία λεπτά πριν από τη λήξη. Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες με παίκτη παραπάνω για να ισοφαρίσιε, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο Αργοστόλι μετέβη και παρακολούθησε τον αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς.

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΠΑΟΚ 6-5

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-1, 1-1, 2-2, 1-1

ΝΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Πλατίδης, Τρίκας, Μητρόπουλος 1, Στελάτος, Μαγουλάς, Σαλάχας 1, Παπαδόπουλος 1, Κατσιγιάννης, Δουδέσης Π., Μπουρνάζος 2, Χαραλαμπόπουλος 1, Τραυλός, Δουδέσης Ευ., Ντότσικας, Λιγνός.

ΠΑΟΚ (Μανώλης Γούναρης): Κεχαγιάς, Χατζησάββας, Μιτελούδης, Αληχανίδης Μ. 1, Παππάς 1, Αργυρός, Κόλιανιν 1, Αληχανίδης Β., Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Παπαποστόλου, Βαχαρέλης, Κίσσας, Σολανάκης 2, Φοροτζίδης.

Διαιτητές: Κουρέτας, Σταυρίδης

Αλυτάρχης: Θεόδωρος Μπλούδρος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Στη ΦΩΤΟ (αρχείου) 0 Θόδωρος Ανδρεάκος δίνει τις εντολές του στους παίκτες του ΝΟ Αργοστολίου