ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Κορίτσια στον ήλιο του Αγίου Κοσμά, παραμονές του Παγκοσμίου πρωταθλήματος!

  18.07.2013 17:26       3036

ΦΩΤΟ: Η Εθνική μας ομάδα με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΑ κ. Καραγιάννη, στον Άγιο Κοσμά

Την τελευταία της προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πραγματοποίησε το πρωί (18/7) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών, πριν αναχωρήσει απόψε για τη Βαρκελώνη όπου και θα μετάσχει στο 15ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Οι διεθνείς μας πολίστριες, αμέσως μετά, φωτογραφήθηκαν για λογαριασμό του υποστηρικτή της Εθνικής μας ομάδας, της εταιρείας δηλαδή ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΑ (Πανελλήνιος Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών) που συνέβαλε τα μέγιστα στο τελικό στάδιο προετοιμασίας της Παγκόσμιας πρωταθλήτριας του 2011.

Με έξοδα της εταιρείας, η Εθνική μας ομάδα μετέβη στη Βαρκελώνη την πρώτη βδομάδα του Ιουλίου, όπου και προετοιμάστηκε από κοινού με την αντίστοιχη της Ισπανίας.

Στα κολυμβητήρια του Αγίου Κοσμά, όπου και η εκδήλωση της φωτογράφησης, παραβρέθηκε και ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Παναγιώτης Καραγιάννης.

Η εταιρεία ΠΑΝ.ΣΥΝ.ΦΑ, μεταξύ των άλλων διακινεί στην Ελλάδα και το γνωστό συμπλήρωμα διατροφής ImmiIFlex, με διεθνή αναγνώριση και έγκριση από τον Οργανισμό Αντιντόπινγκ των ΗΠΑ.

«Η εταιρεία μας είναι πάντα δίπλα στον αθλητισμό και προσπαθεί με τον τρόπο της να βοηθήσει τους αθλητές. Στην Εθνική ομάδα πόλο των Γυναικών βρεθήκαμε ως επιβράβευση των μεγάλων της επιτυχιών τα τελευταία χρόνια», τονίζει ο κ. Καραγιάννης.

«Υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στο χώρο του πόλο και ήταν η αφετηρία για εμάς να έλθουμε πιο κοντά και να συμπαρασταθούμε στα παιδιά και την προσπάθεια τους. Είναι μια πρωτοβουλία που θα έχει και συνέχεια», υπογραμμίζει ο ίδιος που κατευοδώνει την Εθνική με την ευχή «καλή επιτυχία στα κορίτσια, ότι καλύτερο τους ευχόμαστε. Γιατί όχι και πάλι ένα μετάλλιο, σε μια τόσο μεγάλη και σπουδαία διοργάνωση».

 

ΦΩΤΟ: Η Εθνική μας ομάδα σε πλήρη σύνθεση

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ