ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / «Σκαθάρεια 2012»

Κοσμοπλημμύρα στη Μεταμόρφωση

  09.11.2012 12:03       1243

Μια σπουδαία διοργάνωση, τα «Σκαθάρεια 2012» στις προαγωνιστικές ηλικίες και με την οποία ουσιαστικά ανοίγει η αυλαία της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Κολύμβηση, διεξάγεται το Σαββατοκύριακο (10-11 Νοεμβρίου), στη Μεταμόρφωση, με διοργανωτή τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης.

Το Δ.Σ του ΑΝΟΜ, σχετικά με την Κολυμβητική αυτή Ημερίδα, προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Μεταμόρφωσης, διεξάγεται η κολυμβητική ημερίδα προαγωνιστικών ηλικιών «Σκαθάρεια 2012», με διοργανωτή τον ΑΝΟ Μεταμόρφωσης.

Στην πρώτη αυτή ημερίδα κολύμβησης του ΑΝΟΜ, υπάρχει μαζικότατη συμμετοχή τόσο σε αριθμό Σωματείων όσο και αθλητών / τριών, ξεπερνώντας έτσι κάθε προσδοκία των διοργανωτών.

Σημειωτέον επίσης ότι, πρόκειται για την πρώτη κολυμβητική εκδήλωση της νέας αγωνιστικής περιόδου (2012-13).

Ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης επιθυμεί να ευχαριστήσει τόσο τα Σωματεία όσο και τους αθλητές / τριες τους που μετέχουν στην διοργάνωση, καθώς επίσης και τον Δήμο Μεταμόρφωσης για την ευγενή παραχώρηση του Κολυμβητηρίου.

Τα «Σκαθάρεια 2012», σηματοδοτούν τη βούληση και τη θέληση του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης να συμβάλει στη γενικότερη αγωνιστική δραστηριότητα της ΚΟΕ, θέλοντας έτσι να στηρίξει έμπρακτα την προβολή των Αθλημάτων μας, ιδιαίτερα μάλιστα στις δύσκολες αυτές στιγμές για την Ομοσπονδία και τον Αθλητισμό μας.

Το Δ.Σ του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ