ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ / ΒΟΛΟΣ

Κώστας Δήμου: «Κομβικός ο αγώνας της Πέμπτης»

  01.09.2019 21:50       777

Η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νεανίδων επικράτησε στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κόντρα στη Γαλλία με 15-5, μπαίνοντας με το δεξί στη διοργάνωση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Δήμου, δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας τα εξής: «Είμαι ευχαριστημένος από τον αγώνα σήμερα, εκτός από τις πολλές ευκαιρίες που σπαταλήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο χαλαρώσαμε λόγω του σκορ και δεν έπρεπε. Τα παιχνίδια αυτά του ομίλου θέλουν προσοχή, καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, την Πέμπτη θα παίξουμε στα προημιτελικά με την Ισπανία ή τη Ρωσία ένα κομβικό παιχνίδι για την τετράδα. Είναι δύο παραδοσιακές δυνάμεις του Ευρωπαϊκού πόλο, όμως δεν γνωρίζουμε τίποτα για τη δυναμική τους σε αυτή τη διοργάνωση, την οποία θα δούμε αύριο στον μεταξύ τους αγώνα. Στόχος μας είναι να έχουμε μία καλή παρούσια και να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Με τη σειρά της, η Ελένη Μπόβαλη ανέφερε: «Οι αγώνες στον όμιλο είναι θεωρητικά εύκολοι, όμως εμείς πρέπει να δίνουμε το ρυθμό μας σε κάθε παιχνίδι και να βελτιωνόμαστε. Σήμερα το πετύχαμε, αλλά χρειάζεται συνέχεια και θεωρώ ότι μπορούμε να πάρουμε ακόμα και το χρυσό μετάλλιο».

Απο την πλευρά της, η Ελευθερία Φουντωτού τόνισε: «Τα παιχνίδια του ομίλου μας βοηθούν να δοκιμάσουμε διάφορα, ενόψει των νοκ-άουτ αγώνων. Στόχος μας είναι ένα μετάλλιο, είμαστε αισιόδοξες και είμαι σίγουρη ότι θα το πετύχουμε».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ:Ν.β.Χ.