ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΦΑΙΝΑΛ ΦΟΡ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Κούβελος: Μοντέλο αθλητικής διοίκησης η ΚΟΕ

  19.07.2020 13:24       749

Η κολυμβητική Ομοσπονδία είδε με ικανοποίηση να ολοκληρώνεται μια ακόμη διοργάνωση στην τραγική για την ελληνική κοινωνία και τον αθλητισμό, λόγω πανδημίας, χρονιά.

Το διήμερο 17 και 18 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στο «Ρέστειο» κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου η τελική φάση του κυπέλλου υδατοσφαίρισης γυναικών με την συμμετοχή των ομάδων της ΝΕ Πατρών, του ΝΟ Βουλιαγμένης, του Νηρέα Χαλανδρίου και του Ολυμπιακού που επικράτησε και κατέκτησε το νταμπλ της εφετινής περιόδου.

Κατά την διάρκεια του τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Νηρέα (16-4) τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κύριος Διοσύνης  Χατζηδάκης και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας κύριος Ισίδωρος Κούβελος.

Αμέσως μετά την τελετή των απονομών ο κύριος Χατζηδάκης τόνισε:

«Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου είχε ανέκαθεν ένα όραμα. Να δημιουργεί ποιοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις και να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις, όπως ήταν η τελική φάση του κυπέλλου υδατοσφαίρισης γυναικών. Όλα αυτά γίνονται με την ελπίδα ότι τα παιδιά του Φαλήρου θα πλαισιώσουν τις Εθνικές μας ομάδες. Συγχαρητήρια στις ομάδες που πήραν μέρος στην διοργάνωση και στους συντελεστές αυτής της οργανωτικής επιτυχίας».

Ο κύριος Ισίδωρος Κούβελος έπλεξε το εγκώμιο της διοργανώτριας αρχής:

«Η παρουσία μου στον τελικό της διοργάνωσης έχει σχέση με την διαχρονική επιθυμία μου να βρίσκομαι κοντά στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Είδαμε έναν σπουδαίο τελικό και τον χαρήκαμε πολύ. Κρίμα που δεν υπήρχε κόσμος στο κολυμβητήριο. Η κολυμβητική Ομοσπονδία όμως σέβεται τους κανόνες και ακολουθεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η ΚΟΕ είναι ένα μοντέλο στην αθλητική διοίκηση. Επιτελεί μια εξαιρετική δουλειά. Ο υγρός στίβος πρωταγωνιστεί παντού. Αξίζουν συγχαρητήρια για το έργο που έχουν επιτελέσει. Συγχαρητήρια επίσης στα κορίτσια των δύο ομάδων που έφτασαν στον τελικό και στους προπονητές τους». 

Απόλυτα ικανοποιημένος από την οργανωτική επιτυχία της εκδήλωσης ήταν και ο κύριος Γιώργος Κατσαρός, αντιπρόεδρος της ΚΟΕ:

«Ευχαριστούμε τον κύριο Χατζηδάκη και τον κύριο Κούβελο για την παρουσία τους. Βλέπουν το έργο που επιτελούμε και ανταποκρίνονται σε κάθε μας κλήση. Διακρίνουν εύκολα την προσπάθεια της Ομοσπονδίας να ολοκληρώσει όλες τις διοργανώσεις και την συγχαίρουν για το έργο της. Ευχαριστούμε την διοίκηση και τους εργαζόμενους στο κολυμβητήριο για την συνεισφορά τους στην προσπάθεια μας». 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ