ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΝΙΚΟΣ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ

Κραουνάκης: «Ταινία επιστημονικής φαντασίας»

  17.04.2020 11:27       826

Ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας, σε θέματα κλασικής κολύμβησης, ο κύριος Νίκος Κραουνάκης (δεξιά στην φωτογραφία με τον προπονητή Κώστα Τζιλιβάκη) εκτιμά ότι η παρούσα κατάσταση μοιάζει με ταινία επιστημονικής φαντασίας, συστήνει υπομονή, βάζει ως προτεραιότητα την υγεία των αθλητών, πλέκει το εγκώμιο της ΚΟΕ για τον τρόπο με τον οποίον χειρίστηκε το θέμα εν καιρώ πανδημίας και εκφράζει την αισιοδοξία του ότι γρήγορα θα επαναπροσδιοριστεί το αγωνιστικό πρόγραμμα.

Το πασχαλινό του μήνυμα έχει ως κάτωθι:

«Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Σαν να βλέπουμε μία ταινία επιστημονικής φαντασίας. Ευτυχώς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας εκτίμησε σωστά και έγκαιρα την σοβαρότητα και την επικινδυνότητα της κατάστασης και πήρε τις σωστές αποφάσεις για την αθλητική μας κοινότητα.
Ένα πράγμα για μένα είναι τώρα το πιο σημαντικό. Να ξεκινήσουν οι δραστηριότητες μας, όταν βεβαιωθούμε ότι υγεία των αθλητών μας δεν θα διατρέχει κανέναν απολύτως κίνδυνο. 
Γι’ αυτό θα πρέπει να περιμένουμε τις αποφάσεις των επιστημόνων για να πάρουμε τις δικές μας και να επαναπροσδιορίσουμε τις αγωνιστικές μας δραστηριότητες. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο μας είναι να έχει υπομονή, ελπίδα, ενότητα, αλληλεγγύη, δύναμη, κουράγιο και αισιοδοξία έτσι ώστε να γυρίσουμε γρήγορα στην κανονικότητα και να γεμίσουμε πάλι τα κολυμβητήρια.
Τέλος θα ήθελα να στείλω την αγάπη μας και τις ευχές μας για ό,τι καλύτερο από δω και πέρα στους προπονητές και αθλητές των χωρών που έχουν πληγεί σκληρά και ιδιαίτερα στους φίλους τους Ιταλούς, και να βρεθούμε πάλι σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους. Καλή ανάσταση με υγεία σε όλους».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ