ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Κρατάει την 3η θέση ο Υδραϊκός, 11-8 τον Παναθηναϊκό

  01.07.2020 22:20       798

Ο Υδραϊκός παραμένει σταθερά στην 3η θέσης της βαθμολογίας του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, μετά και την 20ή αγωνιστική.

Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη συνέχισε την πολύ καλή πορεία της, καθώς επιβλήθηκε αυτή τη φορά επί του ουραγού Παναθηναϊκού με 11-8, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Αλίμου.

Το συγκρότημα της Ύδρας "καθάρισε" τον αγώνα στο πρώτο οκτάλεπτο, όταν και προηγήθηκε με 6-1, ενώ οι πράσινοι μείωσαν το σκορ στην τελευταία περίοδο, με τους προπονητές των δύο ομάδων να δίνουν χρόνο σε νεότερους αθλητές.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 11-8

Οκτάλεπτα: 6-1, 1-1, 3-1, 1-5.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανόπουλος, Κόχειλας Ν., Γούρας, Κοκκινάκης, Χατζηκυριακάκης 2, Πρέκας 1, Μπλάνης 1, Αλευρόπουλος, Αργυρόπουλος Κ., Παπασηφάκης 3, Τσαχειλίδης 2, Καπετανάκης 2, Πολογεώργης, Τζόκας, Μπάκας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Αθανασίου, Παπαδημητρίου Δ. 2, Σιαμάς 2, Χατζηστεφάνου, Χριστοφορίδης 2, Μπιτσάκος 1, Ορφανός, Μανιάτης, Γκαράνης, Δευτεραίος, Κατσαγούνος 1, Σαλτέρης, Παπαδημητρίου Αλ., Μοσχοβέλης.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

*** Να σημειώσουμε ότι, για την 20ή αγωνιστική, ο αγώνας ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ δεν γίνεται, λόγω αποχώρησης της ομάδας της Κρήτης από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος κερδίζει 5-0 τον συγκεκριμένο αγώνα, στον οποίο μηδενίζεται ο ΝΟ Χανίων και του αφαιρείται ακόμα ένας (-1) βαθμός.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής