ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Άντι Μελιδώνη

Κρατάμε χαμηλούς τόνους

  17.04.2012 20:12       902

Συντριπτική ήταν η Εθνική Γυναικών κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του Καναδά, αφού επικράτησε με σκορ 10-2, με όπλο την καλή της άμυνα. Για την δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας η Άντι Μελιδώνη.
Η αμυντικός της Εθνικής μας αναφέρθηκε στην καλή άμυνα, αλλά και την συνέχεια της ομάδας στο Προολυμπιακό Τουρνουά. Αναλυτικά:
Για το κλειδί της σημερινής επιτυχίας: «Το βασικό όπλο μας ήταν σίγουρα η άμυνα, από την οποία δεν πέρασε τίποτα. Ήμασταν καλά προετοιμασμένες για το παιχνίδι, και αυτό φάνηκε με την εμφάνισή μας. Πλέον κοιτάμε την συνέχεια».
Για το παιχνίδι με το Καζακστάν και την ενδεχόμενη πρωτιά στον όμιλο: «Θέλουμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Η νίκη που πετύχαμε σήμερα μπορεί αύριο να μην σημαίνει τίποτα. Εμείς πρέπει να κερδίσουμε και το αυριανό παιχνίδι, το οποίο δεν είναι ανάλογο ούτε του σημερινού, ούτε του επερχόμενου με την Ολλανδία, χωρίς να θέλω να μειώσω τους αντιπάλους μας».
Τέλος, για το αν κάνουν από τώρα όνειρα για το ταξίδι στο Λονδίνο το καλοκαίρι: «Όπως είπα, θέλουμε να κρατάμε χαμηλούς τόνους και να κοιτάμε τα παιχνίδια ξεχωριστά. Είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε δυνατές και στα υπόλοιπα παιχνίδια, και φυσικά να πάμε καλά και στο χιαστί παιχνίδι».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος