ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Ασημάκη

"Kρίσιμος αγώνας"

  23.11.2015 13:53       1148

Αύριο (24/11) το απόγευμα η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης Γυναικών αντιμετωπίζει την Ρωσία, σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τα προκριματικά του World League, στις 18.45 τοπική ώρα στην Μόσχα. 
Eνόψει του σημαντικού αυτού αγώνα, η πολίστρια της Εθνικής, Αλεξάνδρα Ασημάκη παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, μίλησε για τις προσδοκίες της ομάδας.
"Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχειά μας στη διοργάνωση και πάμε να το κερδίσουμε. Είχαμε μόνο μία μέρα, τη χθεσινή για να κάνουμε προπόνηση όλες οι κοπέλες μαζί. Επιπλέον υπάρχει και η κόπωση από τα συνεχή παιχνίδια που θα μας δυσκολέψει το έργο, αλλά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Στη συνέχεια, η φουνταριστή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος συμπλήρωσε: "Η Ρωσία είναι τελείως διαφορετική ομάδα από την Ισπανία. Μπορεί να είχαμε ένα ατυχές αποτέλεσμα στο προηγούμενο παιχνίδι, αλλά θεωρώ ότι παίξαμε αρκετά καλά και δοκιμάσαμε πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση. Εξάλλου, μεγάλος μας στόχος είναι το Ευρωπαϊκό του Ιανουαρίου για το οποίο θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ώστε να πετύχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα."

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ