ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / FINA WORLD SERIES SUPER FINAL

Κυριάκος Γιαννόπουλος: «Απόλυτα πετυχημένη η Ελλάδα ως διοργανώτρια και παρούσα με δυναμική σε όλους τους μεγάλους αγώνες»

  23.05.2022 11:32       422

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την οργανωτική επιτυχία του FINA World Series Super Final της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης, στο ΟΑΚΑ, αλλά και από την πρόοδο των κοριτσιών της Εθνικής μας ομάδας -όπως διαφάνηκε από τα αποτελέσματά τους σε αυτούς τους αγώνες, κυρίως με το χρυσό μετάλλιο στο Κόμπο και το ασημένιο στο Highlight- εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, που υποσχέθηκε ότι θα έρθουν κι άλλες μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας:

"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, διότι μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση, την οποία φιλοξενήσαμε στο Ολυμπιακό Κέντρο της Αθήνας, έχει πολύ καλά αποτελέσματα όσον αφορά και την οργάνωση, αλλά και τα αγωνιστικά. Τα παιδιά της Εθνικής ομάδας τα πήγαν περίφημα και νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο εν όψει των επόμενων διεθνών διοργανώσεων. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί πολύς κόσμος ήρθε εδώ στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ και απόλαυσε αυτούς τους αγώνες. Πλέον προετοιμαζόμαστε για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα και τους Ευρωπαϊκούς αγώνες. Τα παιδιά μας πήρανε πολύ θάρρος και μια καλή ψυχολογική τόνωση εδώ, διότι περίμεναν πώς και πώς να τεστάρουν τους εαυτούς τους εν όψει του Παγκοσμίου.

Από κει και πέρα, θα πρέπει να τονίσω -όπως το λέμε από την πρώτη στιγμή-, πως η Ελλάδα θα είναι παρούσα με δυναμική σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και θα κοιτάξουμε να φιλοξενήσουμε κι άλλες στο μέλλον. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Κ16 σε Λάρισα και Βόλο, τον προσεχή Αύγουστο. Ελπίζω κι εκεί να έχουμε οργανωτική επιτυχία, αλλά και αγωνιστική. Προχωράμε με αισιοδοξία και σύμφωνα με τον σχεδιασμό που έχουμε κάνει για ολόκληρη τη χρονική περίοδο, για την οποία μας εμπιστεύτηκαν τη διοίκηση με την ψήφο τους τα σωματεία.

Η FINA μας στηρίζει τα μέγιστα, η σχέση μας με τους ανθρώπους της είναι άριστη και θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο. Κι αυτό θα αποτυπωθεί και στο προσεχές μέλλον".

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής