ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ACROPOLIS SWIM OPEN 2024

Κυριάκος Γιαννόπουλος: «Απόδειξη προόδου της ελληνικής κολύμβησης»

  29.04.2024 16:12       2079
Τριήμερο με ρεκόρ και προκρίσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν αυτό που προηγήθηκε με περισσότερους από 700 Έλληνες και ξένους αθλητές, αρκετά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο Acropolis Swim Open 2024 που φιλοξενήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος δήλωσε σχετικά:

«Η διεθνής κολυμβητική διοργάνωση Ακρόπολις ολοκληρώθηκε με αθρόα συμμετοχή αθλητών με μεγάλη επιτυχία.

Μια διοργάνωση που χτίστηκε με μεράκι και όραμα τα τελευταία χρόνια και που γίνεται καλύτερη κάθε χρόνο με αποτέλεσμα δίκαια να συγκαταλέγεται ως μια εκ των κορυφαίων της Ευρώπης. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλλαν για αυτό.

Παράλληλα οι αγώνες ήταν ακόμη μια απόδειξη προόδου της ελληνικής κολύμβησης. Οι Έλληνες αθλητές απέδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση μπροστά στις μεγάλες  αθλητικές προκλήσεις του καλοκαιριού .

Η νέα γενιά της ελληνικής κολύμβησης αποδεικνύει ότι η επόμενη ημέρα είναι παρούσα με όρεξη και πάθος για ακόμη καλύτερα πράγματα. Για όσους σχεδίασαν, οραματίστηκαν και πίστεψαν στο πλάνο, αυτό είναι μια δικαίωση. Συγχαρητήρια στους Έλληνες προπονητές που βάζουν τα θεμέλια της επόμενης ημέρας .

Η δουλειά η δική μας είναι να τους δώσουμε τα εφόδια που μπορούμε για να συνεχίσουν.

Ελπίζω και εύχομαι τα καλύτερα να είναι μπροστά μας».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ