ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Κυριάκος Γιαννόπουλος: «Απόλυτη επιτυχία οργανωτικά - Άκρως ανταγωνιστικοί, πλέον στην Καλλιτεχνική διεθνώς - Συγχαρητήρια σε όλους»

  27.05.2024 14:14       784

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος για την οργανωτική επιτυχία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Παίδων - Κορασίδων, στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, όσο και για την αγωνιστική επιτυχία των παιδιών της Εθνικής μας ομάδας, που καταδεικνύει την πρόοδο του αθλήματος και εγγυάται το μέλλον, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ και Αντιπρόεδρος της European Aquatics Κυριάκος Γιαννόπουλος στον απολογισμό της διοργάνωσης, στην κάμερα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος έδωσε συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές για το οργανωτικό και το αγωνιστικό, μίλησε για τη συμβολή των σωματείων, τόνισε ότι η Ελλάδα έχει κάνει τεράστια πρόοδο στην Καλλιτεχνική Κολύμβηση και είναι άκρως ανταγωνιστική διεθνώς και εκτίμησε ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας σε όλα τα σπορ της ΚΟΕ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οργανωτικά είχαμε μια πολύ μεγάλη επιτυχία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Παράλληλα, όμως, είχαμε και αγωνιστική επιτυχία. Η νέα γενιά των αθλητών μας απέδειξε ότι είναι παρούσα. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι γι αυτό. Είμαστε πλέον ανταγωνιστικοί στο άθλημα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης. Και γι αυτό θέλω να ευχαριστήσω τις προπονήτριές μας, όχι μόνο της Εθνικής ομάδας, αλλά και των σωματείων για την πολύ καλή δουλειά που κάνουνε. Το άθλημα κάθε μέρα γίνεται και καλύτερο, κάθε μέρα και καινούργια παιδιά έρχονται στις τάξεις του και νομίζω ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο, όπως είχαμε πει και στο παρελθόν.

Θέλω, όμως να δώσω και συγχαρητήρια στη Δέσποινα Καράμπελα, η οποία, μαζί με την ομάδα της σήκωσε όλο το βάρος της οργάνωσης και απέδειξαν για ακόμα μία φορά ότι μπορούμε να φέρνουμε σε πέρας μεγάλες διοργανώσεις, έστω και κάτω από αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη εβδομάδα για την Κολυμβητική Ομοσπονδία της Ελλάδας, από τη στιγμή που είχαμε πολλές ταυτόχρονες διοργανώσεις σε όλα σχεδόν τα σπορ μας. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια και να ευχαριστήσω κατ' αρχήν το προσωπικό της Ομοσπονδίας, τους ανθρώπους που μας βοηθάνε εθελοντικά, όταν χρειάζεται και είναι πάντα δίπλα μας και -προφανώς- τις ομάδες και τους αθλητές που πήραν μέρος στις διοργανώσεις τις οποίες είχαμε. Πλέον, μπροστά μας έχει ανοίξει ο δρόμος των διεθνών διοργανώσεων και θεωρώ ότι θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι προκειμένου να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατόν.

Κλείνοντας, θέλω να πω ότι θα πρέπει να έχουμε υπομονή και να στηρίζουμε τους προπονητές μας και, μέσα από αυτήν τη διαδικασία, πιστεύω ότι θα έχουμε και καλύτερα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση η πρόοδος είναι εμφανής, τα αποτελέσματα είναι μπροστά μας, έχουμε πολύ καλούς προπονητές και αθλητές, τα σωματεία μας δουλεύουν πολύ σκληρά και νομίζω πως έχουμε όλες τις προοπτικές ώστε η επόμενη μέρα να είναι ακόμα καλύτερη.

Δείτε και ακούστε όσα μας είπε ο Κυριάκος Γιαννόπουλος στο παρακάτω βίντεο:

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής